Garsioji Rusijos balerina A. Voločkova tapo plėšikų auka

Apiplėšimas įvyko pirmadienį, apie 2 val. nakties. Į Anastasijos Voločkovos namus, esančius šiaurės vakarų Maskvoje, įsiveržė trys plėšikai. Balerina šį faktą patvirtino savo interneto mikrodienoraštyje „Twitter“. „O Dieve. Kiek jumyse pykčio... Žmonės... Saugokite savo sielas.... Taip, apiplėšė mano namą. Bet mano sielos apiplėšti neįmanoma! Ji pernelyg turtinga!“ - liejo jausmus garsioji šokėja. Apie tai rašo newsru.com.

A. Voločkova internete guodėsi mintimi, kad apiplėšti jos sielos niekam nepavyks.<br>R. Neverbickas
A. Voločkova internete guodėsi mintimi, kad apiplėšti jos sielos niekam nepavyks.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2013, 2:36 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 1:31 PM

Tiesa, pačios A. Voločkovos tuo metu namuose nebuvo. Pareigūnams apie įvykį pranešė į policiją paskambinusi moteris. Ji pasakė, kad į balerinos namus įsiveržė nepažįstami vyrai, sumušė jos vyrą ir dar vieną moterį. Po to piktadariai viršutiniame namo aukšte surišo tarnus, o patys pagrobė du seifus ir spruko.

Rusų žiniasklaidos žiniomis, nukentėjusieji išsilaisvino tik apie 6 val. ryto. Jie iškart viską pranešė policijai.

Vis dėlto A. Voločkova nedelsdama nutraukė savo gastroles Europoje ir išskubėjo į Maskvą, nes per apiplėšimą namuose buvo jos septynmetė duktė Ariadna. 

„Tai tiesa, - per „Twitter“ skubėjo patvirtinti A. Voločkova. - Ariša labai išsigandusi.“

Mergaitės auklė „Life News“ pasakojo, kad per apiplėšimą mažametė buvo kitame kambaryje, ir užpuolikai jos nelietė. „Žinoma, ji išsigando, bet dabar, atrodo, jaučiasi normaliai“, - kalbėjo moteris.

Šiuo metu nustatinėjama pagrobto turto vertė. Taip pat sprendžiama, ar pradėti baudžiamąją bylą.

Su A. Voločkova Varšuvoje buvusi jos viešųjų ryšių agentė sakė, kad šokėja, sužinojusi apie apiplėšimą ir kilusią grėsmę jos dukrai, patyrė šoką.  

Pati artistė su žurnalistais bendrauti nepanoro. Tame pačiame „Twitter“ ji parašė: „Žurnalistai, maldauju, nepristokite. Nelaimės valandą. Ar tarp jūsų yra žmonių? Kaip piktai žmonės rašo... O žurnalistai... Šiandien parskrendu, o norisi pabėgti... Su Ariša.“ Čia pat ji dėkoja tiems, kas demonstruoja jai moralinį palaikymą. „Ačiū jums. Aš jūsų asmeniškai nepažįstu... Bet dabar žinau, kad Jūs - tikri žmogiški Draugai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.