PETA giria J. Bieberio sprendimą atsisakyti beždžionėlės

Pranešimus, kad Justinas Bieberis nusprendė atiduoti savo

„PETA yra dėkinga, kad J. Bieberis paklausė mūsų patarimo ir atidavė Malį prityrusiems globėjams Miuncheno gyvūnų prieglaudoje", - kalbėjo PETA atstovas<br>AP
„PETA yra dėkinga, kad J. Bieberis paklausė mūsų patarimo ir atidavė Malį prityrusiems globėjams Miuncheno gyvūnų prieglaudoje", - kalbėjo PETA atstovas<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

May 14, 2013, 2:26 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 7:08 PM

Popmuzikos superžvaigždė kovo mėnesį buvo priverstas atiduoti kapuciną, vardu Malį vokiečių muitininkams, nes negalėjo pateikti visų reikiamų dokumentų beždžionėlės įvežimui į Vokietiją. Į tą šalį dainininkas buvo atvykęs koncertuoti.

Miuncheno gyvūnų apsaugos lygos centro, kur šiuo metu gyvena Malis, atstovas pirmadienį paskelbė, jog hitu tapusios dainos „Baby“ atlikėjo advokatai pareiškė norą palikti gyvūną vokiečių pareigūnams, kad jis būtų apgyvendintas kuriame nors zoologijos sode.

Šias naujienas džiaugsmingai sveikino gyvūnų teisių organizacijos „Žmonės už etišką elgesį su gyvūnas“ aktyvistai.

Tačiau jie paragino vokiečių pareigūnus leisti beždžionėle rūpintis Jungtinėje Karalystėje, nes esama susirūpinimo dėl zoologijos sodų gyventojų gerovės žemyninėje Europoje.

PETA atstovas sakė: „PETA yra dėkinga, kad Justinas Bieberis paklausė mūsų patarimo ir atidavė Malį prityrusiems globėjams Miuncheno gyvūnų prieglaudoje. Mes rekomendavome visam laikui perkelti (gyvūną) į „The Monkey Sanctuary“ Jungtinėje Karalystėje, kur Malis būtų apgyvendintas su kitomis beždžionėmis ir gautų socialinį bendravimą, gyvybiškai svarbų beždžionių gerovei bei psichologiniam vystymuisi.

PETA kategoriškai nepritaria Malio nusiuntimui į kokį nors zoologijos sodą Vokietijoje, kur „atliekami“ gyvūnai dažnai parduodami cirkams, bandymų su gyvūnais laboratorijoms ir privatiems kolekcininkams“.

Iki šio penktadienio J. Bieberis dar gali atsiimti savo augintinį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.