Ant raudonojo kilimo apnuoginusi koją S. Gomez traukė fotografų žvilgsnius

Sekmadienį Las Vegase vykę kasmetiniai muzikos apdovanojimai „Billboard“ sutraukė būrį žvaigždžių. Raudonuoju kilimu žengė ne viena žinoma popmuzikos atlikėja, kiekviena jų turėjo progą ne tik pademonstruoti savo muzikinius sugebėjimus, bet ir dailią figūrą.

Selena Gomez.<br>AP
Selena Gomez.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 20, 2013, 12:51 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 12:46 PM

Ruošdamasi apdovanojimų ceremonijai, ji pasirūpino savo įvaizdžiu ir pasistengė atrodyti nepriekaištingai. Balta futuristinė suknelė su neoninėmis detalėmis atrodė išties originaliai, o gilios iškirptės traukė akį. S. Gomez atidengė krūtinę ir apnuogino koją, kuri neliko nepastebėta ceremonijoje dalyvavusių fotografų.

20 metų mergina apsiavė įspūdingus aukštakulnius, kurie dar labiau išryškino jos dailias kojas. Ryškiais akcentais tapo ir vakarinis makiažas bei spindintys auskarai ir žiedas ant piršto.

Muzikos apdovanojimų ceremonijoje ji turėjo sėdėti tarp buvusio mylimojo Justino Bieberio ir geros bičiulės Taylor Swift.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.