Buvęs TVF vadovas D. Straussas-Kahnas Kanuose pasirodė su nauja drauge

Buvęs Tarptautinio valiutos fondo (TVF) vadovas Dominique Straussas-Kahnas Kanų kino festivalyje pasirodė su nauja savo drauge, praneša agentūra AFP.

Kanų kino festivalyje D. Strauss-Kahnas pasirodė su nauja drauge M. L'Aouffir.<br>EPA-ELTA
Kanų kino festivalyje D. Strauss-Kahnas pasirodė su nauja drauge M. L'Aouffir.<br>EPA-ELTA
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-05-26 12:12, atnaujinta 2018-03-06 06:28

Puikiai nusiteikęs D. Straussas-Kahnas šeštadienio vakarą su Myriam L'Aouffir žengė raudonu kilimu į Jimo Jarmuscho filmo „Tik įsimylėjėliai lieka gyvi“ (angl. „Only Lovers Left Alive“) premjerą. Apie garsenybes rašantys žurnalai jau prieš kelis mėnesius skelbė, kad M. Laufor yra naujoji prancūzo draugė. D. Straussas-Kahnas su savo žmona Anne Sinclair kartu negyvena.

Prieš dvejus metus D. Straussas-Kahnas buvo pagrindinė Kanų festivalio pokalbių tema. Tuometinė Prancūzijos socialistų viltis 2012 metų prezidento rinkimuose 2011-ųjų gegužę buvo suimtas Niujorke ir apkaltintas kambarinės išprievartavimu. Dėl pradėto tyrimo jam teko atsisakyti TVF vadovo posto ir politinių ambicijų.

Niujorko teismas, suabejojęs kambarinės patikimumu, vėliau nutraukė baudžiamąją bylą prieš D. Straussą-Kahną. Praėjusių metų pabaigoje jis su moterimi be teismo susitarė dėl finansinės kompensacijos.

Šiuo metu Prancūzijoje prieš D. Straussą-Kahną vyksta keli tyrimai. 64 metų vyras įtariamas organizavęs sekso vakarėlius su prostitutėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.