A. Pugačiova apkaltino M. Galkiną neištikimybe

Rusijos popžvaigždžių Alos Pugačiovos (64 m.) ir Maksimo Galkino (37 m.) šeimoje – kivirčai. Sklando gandai, kad humoristas, laidų ir renginių vedėjas buvo neištikimas Rusijos estrados primadonai su ukrainiete manekene.

Apie M. Galkino nuklydimus į kairę žmonės iš šeimai artimos aplinkos kalba jau senokai.<br>AP
Apie M. Galkino nuklydimus į kairę žmonės iš šeimai artimos aplinkos kalba jau senokai.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-01 07:32, atnaujinta 2018-03-05 01:45

Apie garsenybių šeimoje įsiplieskusį skandalą jau plyšauja Rusijos spauda ir interneto portalai. Ar tikrai dar visai neseniai tvirta laikytoje šeimoje kilo rimtų nesutarimų? Ar tikrai M. Galkinas buvo neištikimas A. Pugačiovai?

Apie M. Galkino nuklydimus į kairę žmonės iš šeimai artimos aplinkos kalba jau senokai. Populiarus televizijos laidų vedėjas patvirtino, kad su mergina iš Charkovo jis pažįstamas seniai ir net yra kartu atostogavęs. Tačiau jis pareiškė, kad su mergina juos sieja tik draugiški ryšiai.

Kol kas dainininkė ir šoumenas tyli ir gandų apie nesutarimus šeimoje nekomentuoja. Tačiau žiniasklaida vis dėlto pasičiupo vieną A. Pugačiovos ištartą frazę: „Manęs dar niekas nėra taip skaudžiai įžeidęs. Esu labai susikrimtusi, dabar man reikia poilsio. Prašau, palikit mane ramybėje!“

Estrados žvaigždė šią frazę ištarė išeidama iš viešbučio, kur tariamai ir įvyko barnis su sutuoktiniu.

Tačiau Rusijos žvaigždžių poros draugai tvirtina, kad Maksimo ir Alos santykiai – puikūs, o informacija apie sutuoktinio neištikimybę – tik įprasti gandai.

A. Pugačiova ir 27 metais jaunesnis M. Galkinas susituokė 2011 m. gruodį. Iki tol jie kartu gyveno beveik 10 metų. Apie bene garsiausią Rusijos šou pasaulio porą nuolat sklando daugybė gandų. Vienas iš jų – šį birželį pasklidusi žinia, esą sutuoktiniai tvarkosi skyrybų dokumentus.

Parengė Erika Zabulėnienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.