Karališkosios šeimos apsaugininkas prabilo apie galimą K. Middleton kūdikio pagrobimą

Nors princo Williamo ir Kate Middleton kūdikis dar neišvydo pasaulio, buvęs princesės Dianos asmens sargybinis Kenas Wharfe'asa prakalbo apie jo apsaugą. Anot jo, karališkosios poros kūdikis gali atsidurti rimtame pavojuje, tiksliau, gali būti kėsinamasi jį pagrobti.

Manoma, kad bus bandoma pagrobti K. Middleton kūdikį.<br>AP
Manoma, kad bus bandoma pagrobti K. Middleton kūdikį.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2013, 5:31 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 10:37 PM

Tokią išvadą K. Wharfe'as priėjo išanalizavęs savo patirtį. Iš pradžių jis saugojo princesę Dianą, o vėliau – princus Williamą ir Harry.

Bakingamo rūmai poros ir jų artimųjų apsaugai jau išleido 5 mln. svarų sterlingų (apie 20 mln. litų), vis dėlto K. Wharfe'as tikina, kad to dar ne gana.

„Kate kūdikis gali atsidurti pavojuje. Turint mintyje šalies politinę situaciją ir karališkosios šeimos narių pažeidžiamumą, reikia labai stiprios apsaugos. Yra rizika, kad vaiką bus bandoma pagrobti.

Pasaulis šiandien yra daug pavojingesnė vieta, nei buvo prieš 20 metų, kai išeidavome pasivaikščioti su Williamu ir Harry“, - žurnalui „Look“ sakė K. Wharfe'as.

Asmens sargybinis siūlo karališkosios šeimos apsaugai sutelkti didesnes policijos pajėgas. Anot jo, tai būtų itin brangi, tačiau veiksminga operacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.