M. Jaggerio plaukų sruoga aukcione parduota už 4 tūkst. svarų

Anoniminis pirkėjas Micko Jaggerio plaukų sruogą aukcione nupirko už 4 tūkst. svarų (apie 16 tūkst. ltų), po to, kai kainos siūlytojai ją pakėlė iki dvigubai didesnės nei prognozuota sumos, pranešė aukcionas „Bonhams“.

Mickas Jaggeris.<br>AP
Mickas Jaggeris.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 5, 2013, 2:54 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 9:58 PM

Sruogą pardavė M. Jaggerio buvusi mergina Chrissie Shrimpton, kuri taip pat yra 7-ojo dešimtmečio anglų manekenės Jean Shrimpton sesuo. Ji su M. Jaggeriu susipažino, kai jis dar buvo niekam nežinomas Londono ekonomikos mokyklos studentas.

Sruoga voke su užrašu „Micko Jaggerio plaukai po išplovimo + Chris pakirpimo Rous Hilo ūkyje“ trečiadienį buvo parduota siekiant surinkti pinigų labdaros fondui „Changing Faces“, kuris padeda žmonėms, patyrusiems veido sudarkymų.

Ranka rašyti britų dainininko Davido Bowie'io tekstai dainai „The Jean Genie“ buvo parduoti už 18 750 svarų (apie 76 tūkst. litų), o gitara, priklausiusi Jimmy Page'ui iš „Led Zeppelin“, - už 26 250 svarų (apie 106 tūkst. litų). Aukcione taip pat buvo parduota kitų muzikos, kino ir pramogų pasaulio relikvijų.

M. Jaggeris, kuriam šį mėnesį sueis 70, šeštadienį pademonstravo puikią formą per „The Rolling Stones“ debiutą Glastonberio muzikos festivalyje. Šį savaitgalį grupė turi koncertuoti Haid parke, Britų vasaros festivalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.