50-metį atšventusi aktorė D. Moore atskleidė savo jaunystės paslaptis

Holivudo žvaigždė Demi Moore jau atšventė 50-ąjį gimtadienį, bet tuo sunku patikėti, žvelgiant į aktorės nuotraukas. Ji savo amžiaus moteriai atrodo labai jaunai. Spindinti, lygi oda ir jokio kaukės efekto. Atrodo, kad Holivudo gražuolių pamėgtas metodas – botoksas – niekuo dėtas. Kur slypi jaunatviškos Demi Moore išvaizdos paslaptis?

Ilgą laiką Holivudo žvaigždė tvirtino, kad išsaugoti jaunystę jai padeda paprasti metodai, tačiau ji turi savų paslapčių.<br>AP
Ilgą laiką Holivudo žvaigždė tvirtino, kad išsaugoti jaunystę jai padeda paprasti metodai, tačiau ji turi savų paslapčių.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-06 19:11, atnaujinta 2018-03-04 21:06

Ilgą laiką Holivudo žvaigždė tvirtino, kad išsaugoti jaunystę jai padeda paprasti metodai.

„Mano oda labai sausa ir ją reikia gerokai drėkinti, kad, metams bėgant, veidukas nepavirstų į keptą obuolį. Gelbsti kokybiški kremai ir kaukės“ – sakė D. Moore.

Ir Holivudo žvaigždės žodžiais buvo tikima tol, kol vokiečių kosmetologai neatskleidė paslapties. Pasirodo, kad D. Moore gudravo. Holivudo aktorės jaunystės paslaptis: jos pačios kraujas!

Neįprasta procedūra įžymiajai klientei daroma vienoje elitinių Diuseldorfo klinikų.

Kaip tai atliekama ir kodėl šiai procedūrai naudojamas kraujas?

„Kraują galima teisėtai vadinti amžinos jaunystės šaltiniu. Jo sudėtyje esama daug naudingų medžiagų ir ypatingų ląstelių – trombocitų, kurie „priverčia“ audinius atsinaujinti. Į veido odą leidžamos kraujo plazmos injekcijos. Tokia procedūra vadina plazmoterapija. Po jos ne tik išsilygina raukšlės, bet ir nelieka pigmentinių dėmių, o veidas „nusidažo“ sveika spalva. Ir nelieka kaukės efekto, kaip po botokso injekcijų“, – teigia kosmetologijos specialistai.

Beje, kraujo plazma pirmą kartą buvo panaudota nudegimams gydyti. Dabar ji įžengė ir į grožio industriją.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.