Besišlapinantis į kibirą nufilmuotas J. Bieberis prabilo apie savo klaidas

Skandalą sukėlęs vaizdo įrašas:

"Lik stiprus ir mokykis būti geresnis", - tokius žodžius sau ir gerbėjams siunčia į vieną skandalą po kito įsiveliantis J. Bieberis.<br>"Reuters"
"Lik stiprus ir mokykis būti geresnis", - tokius žodžius sau ir gerbėjams siunčia į vieną skandalą po kito įsiveliantis J. Bieberis.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 11, 2013, 11:20 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 3:46 AM

Trečiadienį internete pasirodė vaizdo medžiaga, kurioje matyti jaunas vyras, labai panašus į J. Bieberį, su akiniais nuo saulės ir vilkintis dukslius drabužius, užsidėjęs beisbolo kepuraitę. Jis eina iš naktinio klubo per galinį restorano išėjimą ir sustoja virtuvėje nusišlapinti.

Įraše, kuris, kaip pranešama, buvo padarytas Niujorke anksčiau šiais metais, girdimas draugų grupės juokas ir sąmojai. Keistas klipas baigiasi tuo, kad vaikinas su beisbolo kepuraite valymo skysčiu aplaisto buvusio JAV prezidento Billo Clintono nuotrauką ir šaukia: „Sup...as Billas Clintonas!“.

Klipas papiktino kritikus. Nors J. Bieberis dar nepatvirtino, kad šioje medžiagoje tikrai nufilmuotas jis, „Twitter“ jau parašė sekėjams, kad bando „mokytis būti geresnis“.

Virtinėje žinučių jis rašo: „Gyvenime padarysi klaidų, o žmonės bandys sudraskyti tave į gabalus, bet turi likti pozityvus. Lik stiprus ir mokykis būti geresnis ir visuomet gyvenk tarnaudamas kitiems ir Viešpačiui. Augdamas kasdien“.

Skandalą sukėlęs vaizdo įrašas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.