Nėščios užsienio žvaigždės nesibodi išsirengti garsiems pasaulio žurnalams

Buvo laikai, kai nėščios moterys savo suapvalėjusį pilvuką stengdavosi pridengti lengvai plazdančiais drabužiais, rinkdavosi laisvesnius apdarus. Neva viešai demonstruoti nėštumą – nepadoru, moteris turi išlikti santūri. Tačiau dabar viskas apsivertė aukštyn kojomis.

Britney Spears.
Britney Spears.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-11 17:55, atnaujinta 2018-03-03 03:16

Būsimos mamytės ne tik renkasi aptemtus, kūno linijas išryškinančius drabužius, bet nesikuklina išsirengti. Ir ne tik artimų žmonių rate – jos tampa garsiausių žurnalų viršelių modeliais.

Žinomos Holivudo aktorės, manekenės, muzikos atlikėjos įkalbėtos profesionalių fotografų pasiryžta nusimesti drabužius ir įamžinti paskutinius nėštumo mėnesius. Tarp jų – didžiulį gerbėjų ratą visame pasaulyje turinčios Monica Bellucci, Caudia Schiffer, Demi Moore, Cindy Crawford, Shakira, Britney Spears, Christina Aguilera, Eva Herzigova, Paula Patton, Marisa Miller, Jessica Simpson ir daugelis kitų.

Žinomos moterys įrodė, kad moteris gali būti patraukli visais savo gyvenimo etapais. Net tuomet, kai ji laukiasi vaikelio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.