Išskirtinė suknelė išryškino ilgas C. Zeta-Jones kojas

43 metų aktorė Catherine Zeta-Jones sužibėjo ketvirtadienio naktį Los Andžele vykusioje filmo „Rizikinga erzinti diedukus 2“ (angl. „Red 2“) premjeroje. Juoda suknia atidengė ilgas ir dailias C. Zeta-Jones kojas, o žeme besivelkantis nėrinių šleifas pavertė aktorę vakaro karaliene.

Catherine Zeta-Jones.<br>„Reuters“
Catherine Zeta-Jones.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 12, 2013, 3:50 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 2:37 AM

Į „Rizikinga erzinti diedukus 2“ premjerą susirinko visas filmo žvaigždynas: Helen Mirren, Bruce'as Willisas, Johnas Malkovichius ir kiti.

Pristatyto filmo siužetas pasakoja apie buvusį ČŽV agentą Franką Mozę, kuris dar kartą suburia savo, užtarnauto poilsio, išėjusių kolegų komandą, misijai, surasti pagrobta nešiojamą branduolinį užtaisą, tačiau juos nuolatos medžioja treniruoti žudikai, įvairiausio plauko teroristai ir nuo valdžios apsvaigę vyriausybės agentai, taip pat norintys savo rankose laikyti naujosios kartos pavojingiausią ginklą.

Misijos metu, Frenkas ir jo komanda apsilankys Paryžiuje, Londone ir net Maskvoje. Norėdami įvykdyti užduotį, išgelbėti pasaulį ir išgyventi, suirzę diedukai ir močiutės privalo pasikliauti vien savo įgūdžiais, valia ir vienas kitu.

„Rizikinga erzinti diedukus 2“ Lietuvos kino teatrus pasieks liepos pabaigoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.