J. Bieberis po šokiruojančios vaizdo medžiagos susisiekė su B. Clintonu

Justinas Bieberis, kaip pranešama, susisiekė su Billu Clintonu pasirodžius šokiruojamai vaizdo medžiagai, kurioje jis,

J. Bieberis, kaip pranešama, susisiekė su B. Clintonu pasirodžius šokiruojamai vaizdo medžiagai, kurioje jis, regis, keikia buvusio JAV prezidento nuotrauką.<br>AP
J. Bieberis, kaip pranešama, susisiekė su B. Clintonu pasirodžius šokiruojamai vaizdo medžiagai, kurioje jis, regis, keikia buvusio JAV prezidento nuotrauką.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 12, 2013, 3:51 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 2:37 AM

Hito „Baby“ atlikėjas trečiadienį sulaukė kritikos internete pasirodžius vaizdo įrašui, kuriame į J. Bieberį labai panašus jaunuolis vieno Niujorko restorano virtuvėje nusišlapina į grindų šluostės kibirą.

Įrašas, esą padarytas anksčiau šiais metais, baigiasi tuo, kad į J. Bieberį panašus jaunuolis valymo skysčiu aplaisto įrėmintą B. Clintono nuotrauką ir šaukia: „Sup... Billas Clintonas!“

Dainininkas dar nepatvirtino, kad tame įraše tikrai nufilmuotas jis, bet pranešimai rodytų, kad jis susisiekė su B. Clintonu norėdamas atsiprašyti įrašui išplitus internete.

J. Bieberis, kaip atrodo, patvirtino spėjimus, kad susisiekė su buvusiu prezidentu, nusiųsdamas jam per „Twitter“ tokią žinutę: „Billas Clintonas ačiū kad radot laiko pasikalbėti pone prezidente. Jūsų žodžiai daug reiškė. Puikus vyrukas“.

Šaltinis „E! News“ sakė, kad B. Clintonas neįsižeidė ir net patikino J.Bieberį: „Jeigu tai pats blogiausias dalykas, kokį esi padaręs, viskas yra gerai“.

Anksčiau trečiadienį J. Bieberis atrodė apgailestaujantis, kai „Twitter“ parašė: „Gyvenime padarysi klaidų, o žmonės bandys sudraskyti tave į gabalus, ... bet turi likti pozityvus. Lik stiprus ... ir mokykis būti geresnis ... ir ... visuomet gyvenk tarnaudamas kitiems ir Viešpačiui. Augdamas kasdien“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.