J. Deppo ir kitų kino žvaigždžių pokyčiai per pastarąjį dvidešimtmetį

Kiekvienas vyresnio amžiaus žmogus su nostalgija prisimena dešimtąjį dešimtmetį ir vis paburnoja, kad tada ir vaisiai buvo skanesni, ir muzikantai geresni, ir aktoriai gražesni. Tiesa, praėjusio amžiaus pabaigos geriausi aktoriai ir dabar šmėžuoja kine ar televizorių ekranuose. Kaip jie pasikeitė nuo to laiko?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 12, 2013, 10:54 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 2:52 AM

Kai kurių jų, pavyzdžiui, Sylvesterio Stalones ar Pierce'o Brosnano, plaukus papuošė sidabro sruogos. Kai kurie, tarkime, Bruce'as Willisas, apskritai nupliko. Ką jau bekalbėti apie veido raukšles, kurių nė botulino injekcijos nebepajėgia išlyginti. Juk „Gelbėtojų“ (angl. „Baywatch“) žvaigždės Davido Hasselhoffo veidas apskritai sukurtas plastikos chirurgų rankomis.

Derėtų pastebėti, kad grožio chirurgų paslaugomis pasinaudoja tik nedidelė dalis garsių vyrų. Dauguma jų nusprendžia natūraliai priimti su amžiumi atsirandančius išvaizdos pokyčius. Na, gal tik žili plaukai tampa nepageidautina išvaizdos detale.

Vis dėlto kai kurioms įžymybėms laikas būna gailestingas. Per 16 metų aktorius Nicolas Cage'as beveik nepasikeitė. Nuolat juokaujama, kad jis puikią išvaizdą išlaiko tik todėl, kad yra... vampyras. Juokas juokais, tačiau laikui nepavaldžių garsių vyrų yra ir daugiau: Morganas Freemanas, Leonardo DiCaprio, Willas Smithas ir t. t.

Gana apie brandaus amžiaus aktorius! Seriale „Trečias luitas už saulės“ (angl. „3rd Rock From the Sun“) vaidinęs Josephas Gordonas-Lewittas iš ilgakasio berniuko tapo vienu geidžiamiausių Holivudo aktorių. Jam nedaug nusileidžia „Dosono įlankos“ (angl. „Dawson's Creek“) žvaigždė Jamesas Van Der Beekas, pasinėręs į šeimyninį gyvenimą ir auginantis du mažamečius vaikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.