Ch. Tatumas pretenduoja į paauglių dievaičio vardą

Raumeningi, vyriški, tvirti ir tuo pačiu labai žmogiški ir jautrūs – tokie aktoriaus Channingo Tatumo herojai. Ne išimtis ir penktadienį Lietuvos kino teatrus pasiekusi naujoji populiarių Holivudo filmų „Nepriklausomybės diena“, „Diena po rytojaus“ ir „2012“ kūrėjo Rolando Emmericho juosta „Baltųjų rūmų šturmas“ (angl. „White House Down“). Joje Ch. Tatumas įkūnijo ne tik JAV prezidento gyvybę saugantį policininką, bet ir rūpestingą tėvą. Įtikinamą aktoriaus vaidybą itin šiltai įvertino paauglių auditorija – artėjančiuose „Paauglių pasirinkimo“ (angl. „Teen Choice“) apdovanojimuose jis nominuotas net penkiose kategorijose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-19 12:45, atnaujinta 2018-03-02 22:02

Šią savaitę buvo paskelbta paskutinioji apdovanojimų nominantų porcija. Iki šiol jau buvo žinoma, kad 33-ejų aktorius grumsis karščiausio vyruko ir daugiausia dėmesio sulaukusio antraplanio filmo aktoriaus kategorijose už vaidmenį filme „Eilinis Džo. Kerštas“. Juosta „Baltųjų rūmų šturmas“ Ch. Tatumui atnešė dar tris nominacijas: vasaros kino žvaigždė-vyras, chemija ekrane – už komandinį darbą su Jamie Foxxu ir itin linksma netikėtas emocijų proveržis. Negana to, pats filmas buvo nominuotas geriausio vasaros veiksmo filmo kategorijoje.

Praėjusiais metais žurnalo „People“ seksualiausiu pasaulio vyru paskelbtas Ch. Tatumas iš 2012-ųjų „Paauglių pasirinkimo“ apdovanojimų namo išsivežė net du banglentės formos trofėjus. Kiek jų jam atiteks šiemet, taps aišku rugpjūčio 11-ąją. Iki tol gerbėjai nuo 13 iki 19 metų gali balsuoti už nominantus tinklalapyje www.teenchoiceawards.com.

Beje, šią savaitę paaiškėjo ir kita detalė apie Ch. Tatumą – pasirodo „Forbes“ paskelbtame geriausiai uždirbančių aktorių sąraše jis užėmė garbingą antrąją vietą. Skelbiama, kad nuo praėjusių iki šių metų birželio jis uždirbo net 60 mln. JAV dolerių.

Veiksmo filmų mėgėjus ir Ch. Tatumo gerbėjus pradžiuginsiantis filmas „Baltųjų rūmų šturmas“ jau pasiekė Lietuvos kino teatrus. Įtraukiančiame trileryje žiūrovai išvys, kaip aktoriui teks gelbėti JAV prezidento (akt. J. Foxxas), dukters ir savo paties gyvybes bei parodyti neįtikėtiną drąsą, ryžtą ir ištvermę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.