Futbolo primadona pravardžiuojamas C. Ronaldo mėgsta ir gražuolių vyrų draugiją

Primadona pravardžiuojamas futbolininkas Cristiano Ronaldo (28 m.) atlieka pagrindinius vaidmenis ne tik sporto aikštėse. Akinama šypsena, įmantrios šukuosenos, tamsus įdegis smarkiau plakti priverčia ne tik moterų širdis. Nors šalia yra ilgakojė rusė Irina Shayk (27 m.), garsusis portugalas nevengia gražuolių vaikinų draugijos. O kalbos, kad Cristiano sūnų pagimdė surogatinė motina, paskatino gandus ir apie netradicinę futbolininko orientaciją – esą jis gali būti biseksualus, rašo „Lietuvos rytas“.

Nors C. Ronaldo su trimečiu sūnumi Cristiano jaunesniuoju šiemet Prancūzijos kurorte Sen Tropeze atostogavo kartu su I. Shayk, futbolininkas neskuba gražuolės manekenės vesti.<br>AP ir AOP nuotr.
Nors C. Ronaldo su trimečiu sūnumi Cristiano jaunesniuoju šiemet Prancūzijos kurorte Sen Tropeze atostogavo kartu su I. Shayk, futbolininkas neskuba gražuolės manekenės vesti.<br>AP ir AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-20 09:59, atnaujinta 2018-03-02 21:29

Brangiausiai apmokamą pasaulio futbolininką žino net tie, kurie nesidomi šia sporto šaka.

Turtingiausi Europos klubai varžosi bandydami prisivilioti krašto puolėją iš Portugalijos. Siūlomos milžiniškos sumos, matyt, dar labiau pagausins žvaigždės širdį užkariauti trokštančių moterų būrį.

Ne visoms rūpi, kad žavusis futbolininkas – pramuštgalvis širdžių daužytojas, o šalia jo jau trejus metus yra supermodelis I. Shayk (tikroji pavardė Šajchlislamova).

Tamsiaplaukė žaliaakė rusė – ne tik įspūdingo grožio, idealios figūros, bet, atrodo, ir atlaidžios širdies.

Kai balandį pasigirdo paskalų, esą C. Ronaldo buvo neištikimas savo sužadėtinei su didžiakrūte Brazilijos manekene Andressa Urach (27 m.), labiau žinoma kaip Miss BumBum, daugelis svarstė, ar tai nebus paskutinis lašas Irinos kantrybės taurėje.

Madrido „Real“ žvaigždė kategoriškai neigė viešbutyje turėjęs lytinių santykių su brazile likus 48 valandoms iki UEFA Čempionų lygos pusfinalio, kur jo komanda gėdingai pralaimėjo Vokietijos klubui Dortmundo „Borussia“.

Bet Andressa spaudos atstovams apie jųdviejų naktį kalbėjo: „Tai buvo neįtikėtina. Jo kūnas – tobulas, kaip graikų dievo.“

Nepaisant Portugalijos rinktinės kapitono priesaikų, esą jis buvo ištikimas, Irinos su juo kurį laiką nebuvo matyti. Niujorke gyvenančią seksualiąją rusę fotografai porą sykių užfiksavo vieną ir kaip niekada liūdną.

Vis dėlto nepraėjus nė mėnesiui gražuolių pora vėl bučiavosi teniso turnyre Madride. Sužadėtiniai praleido daugiau laiko bučiuodamiesi nei stebėdami kovas teniso aikštynuose.

Kodėl tuomet jie neskuba vienas kitam prisiekti amžinos meilės? 2011 metais susižadėjusi pora ketino susituokti pernai vasarą, bet vestuvės neįvyko.

Galbūt Cristiano vis dar svarsto, ar Irina būtų tobula motina jo sūnui trimečiam Cristiano jaunesniajam?

Apie sūnaus gimimą futbolininkas paskelbė praėjus vos kelioms savaitėms po to, kai juodu su Irina pradėjo susitikinėti. Per kelerius metus rusė, rodos, susigyveno su įmotės vaidmeniu ir pastebėta dažnai laiką leidžianti su Cristiano jaunesniuoju.

Kas tikroji į tėvą panašaus berniuko motina – neaišku. Futbolo žvaigždė niekam neprasitarė, ar sūnų pagimdė surogatinė motina, ar kūdikis – vienos nakties meilės nuotykio vaisius.

Kalbama, kad mažylio motina gali būti simpatiška amerikietė, už pinigus atidavusi sūnų auginti tėvui. Pagal griežtą sutartį ji esą įsipareigojo net savo artimiesiems nepasakoti, kur dingo jos išnešiotas vaikas.

Motinai draudžiama susisiekti ir su futbolininku, ir su jų sūnumi.

Tapęs tėvu C. Ronaldo pasidarė atsakingesnis, daug laiko praleidžia su sūnumi. Bet daugiausia Cristiano jaunesniuoju rūpinasi Ronaldo motina Dolores.

Paties C. Ronaldo vaikystė nebuvo rožėmis klota. Madeiros saloje gimęs Cristiano augo vargingoje šeimoje. Jis buvo ketvirtas, jauniausias, virėjos Marios Dolores dos Santos ir sodininko Jose Dinio Aveiro vaikas.

Ronaldo vardą, kuriuo dabar naudojasi kaip pavarde, būsimasis futbolininkas gavo tėvo mėgstamiausio aktoriaus, vėliau tapusio JAV prezidentu, Ronaldo Reagano garbei.

Pagal portugalų tradicijas futbolininką reikėtų pristatyti kaip Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

Su tėvais, broliu ir dviem seserimis jis augo namelyje darbininkų kvartale ant Atlanto vandenyno kranto.

Jei tėvas tikėjosi, kad Ronaldo taps aktoriumi, jo svajonei iš dalies buvo lemta išsipildyti. Savimi pasitikintį C. Ronaldo kameros sekioja ne mažiau nei futbolo aistruoliai jo įvarčius.

Dėl alkoholio sveikatą susigadinęs ir 2005 metais miręs jo tėvas nė nesapnavo, kad jaunėliui futbolo klubai per sezoną siūlys uždirbti 18 milijonų eurų (per 60 milijonų litų).

Beje, per tėvo darbą mažasis nenuorama Cristiano pažino futbolą – berniukas pradėjo žaisti futbolą klube, kuriame tuo metu dirbo jo tėvas.

Būdamas dešimties Cristiano jau buvo vadinamas futbolo fenomenu. Dvylikametis patraukė didžiųjų Portugalijos klubų dėmesį.

Nereikėjo ilgai laukti ir C. Ronaldo pateko į sporto istoriją kaip pirmasis portugalas, užsivilkęs Anglijos superklubo „Manchester United“ marškinėlius. Po kelerių metų jis didžiuodamasis virš galvos kėlė UEFA Čempionų lygos taurę ir perėjęs į Madrido „Real“ klubą tapo brangiausiai apmokamu futbolininku pasaulyje.

Portugalas yra kelių Auksinių batelių laimėtojas. Šis apdovanojimas įteikiamas rezultatyviausiam Europos nacionalinių čempionatų futbolininkui.

Prie šių etikečių, nori Ronaldo to ar ne, limpa ir dar viena – seksui neatsispiriančio pramuštgalvio.

Praėjus vos mėnesiui po tėvo mirties Ronaldo buvo suimtas dėl įtarimų išprievartavus moterį viename Londono viešbučių. Futbolininkas tai neigė ir buvo paleistas pristigus įkalčių.

Matyt, geriausiai C. Ronaldo yra apibūdinęs buvęs Portugalijos rinktinės treneris Luizas Felipe Scolari: „Kai kurie žmonės jo nemėgsta, nes jis puikus žaidėjas, gerai atrodo ir mylisi su visomis moterimis.

Žmonės pavydi. Cristiano – puikus žmogus ir draugas. Jis mėgsta pakvailioti, bet yra didis profesionalas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.