F. Kirkorovas išgelbėjo jį parodijuojančios moters gyvybę

Rusų dainininką Filipą Kirkorovą nuolatos persekioja skandalai. Kartais atrodo, kad jis specialiai afišuoja savo asmeninį gyvenimą ir mėgaujasi, kai aptarinėjama jo asmenybė. Tačiau paprastas, žmogiškas istorijas dainininkas linkęs nutylėti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 21, 2013, 2:29 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:55 PM

Parodijos žanro artistė Angelina Grejer iki gyvenimo pabaigos bus dėkinga 46 metų F. Kirkorovui už poelgį, kuris išgelbėjo jai gyvybę, kai moteriai jau nebebuvo likę vilties.

Praėjusių metų gruodį medikai A. Grejer diagnozavo širdies veiklos sutrikimus ir įspėjo, kad ji gali bet kuriuo momentu mirti, jei nebus atlikta operacija, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Padėtį sunkino tai, kad dėl to jai reikėjo nuvykti į Izraelį ir už operaciją sumokėti beveik pusę milijono rublių (50 tūkst. litų).

Moters laukė širdies vožtuvų keitimas, šuntavimas ir ilga reabilitacija.

A. Grejer tikėjosi draugų pagalbos, nes beveik per dvidešimt darbo Maskvos parodijų teatre metų pelnė šlovę ir populiarumą pramogų pasaulyje.

Ypač ji išgarsėjo sukūrusi talentingą F. Kirkorovo parodiją: iki tol dainininko niekas nebuvo parodijavęs, juo labiau – moteris.

Vėliau artistė parodijavo Michaelą Jacksoną, dalyvavo antrininkų šou, daug gastroliavo Rusijoje ir užsienyje.

Kai A. Grejer suprato, kad savų santaupų operacijai neužteks, kreipėsi į draugus televizijoje.

Vienoje federalinės televizijos pokalbių laidoje net buvo paskelbta lėšų rinkimo artistės operacijai akcija. Bet pinigų vis tiek trūko. Moterį apėmė neviltis ir depresija.

Pagalbos buvo sulaukta netikėtai. Apie bėdą, ištikusią 46 metų A. Grejer, iš laikraščių sužinojo F. Kirkorovas. Ji nepatikėjo savo ausimis, kai telefono ragelyje išgirdo rusų popkaraliaus balsą ir pažadą padėti viskuo, kuo tik galės.

„Filipas mane tiesiog išgelbėjo! – vos tramdydama ašaras rusų žiniasklaidai pasakojo A. Grejer. – Jis apmokėjo visą operaciją, užsakė amerikinius širdies vožtuvus. Visa tai kainavo apie pusę milijono rublių. Apskritai Filipas ir jo tėvas Bedrosas pasakė, kad man nereikia žinoti tikslios sumos.”

Vykti į Izraelį neprireikė. Operaciją A. Grejer F. Kirkorovo prašymu atliko geriausi pagrindinės Rusijoje šios srities gydymo įstaigos – A. Bakulevo širdies ir kraujagyslių chirurgijos centro – chirurgai.

Dabar A. Grejer yra kardiologinėje sanatorijoje Pamaskvyje, o F. Kirkorovas dar susitarė su savo giminaičiais Bulgarijoje, kad po kelių mėnesių priimtų Angeliną į savo vilą.

„Mano širdis, kuri dabar plaka su nauja jėga, niekada to nepamirš”, – pokalbio pabaigoje apsiašarojo A. Grejer.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.