Bjauriausios žvaigždžių skyrybos: nuo pokalbio telefonu iki žinutės laikraštyje

Santykių nutraukimas – bjaurus dalykas, todėl įprastai apie skyrybas stengiamasi pranešti kuo švelniau. Vis dėlto ne visiems užtenka drąsos nutraukti santykius, jei partneris sėdi šalia. Įžymybės šiuo atveju taip pat nėra išimtis.

Atlikėjas Ne-Yo sužadėtinę M. Shawn paliko „Instagram“ įrašu.<br>„Instagram“
Atlikėjas Ne-Yo sužadėtinę M. Shawn paliko „Instagram“ įrašu.<br>„Instagram“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2013, 5:50 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:09 PM

Pavyzdžiui, George'as Clooney dvejų metų draugystę su Stacy Keibler nutraukė telefonu. Vis dėlto skyrybas telefonu dar galima pavadinti drąsiu žingsniu. Štai R&B atlikėjas Ne-Yo sužadėtinę Monyettą Shawn paliko „Instagram“ įrašu: „Likimas nusprendė išskirti mūsų romantiškus kelius. Žinok, kad aš visada tave mylėsiu.“

Tuo pačiu metu M. Shawn taip pat pasidalijo nuotrauka socialiniame tinkle „Instagram“. Tik jos turinys visai kitoks – tą dieną ji nusprendė visiems parodyti sužadėtuvių žiedą. Tikėtina, kad pamačiusi sužadėtinio paskyros turinį, žiedą su briliantu ji nusimovė dar tą pačią dieną.

Dainininkė Taylor Swift pasekė G. Clooney pavyzdžiu ir santykius su mylimuoju nutraukė telefonu. Tiesa, jos skyrybos su Joe Jonasu užtruko vos 30 sekundžių. Vėliau išsiskyrimą su Joe atlikėja apdainavo kūriniuose „Forever And Always“ ir „Last Kiss“.

Motinystės rūpesčiuose paskendusi ir vestuves su Kanye Westu planuojanti Kim Kardashian taip pat įtraukiama į didžiausių bailių sąrašą. Jos pirmasis vyras, krepšininkas Krisas Humphriesas, apie skyrybas su realybės šou žvaigždute sužinojo iš bulvarinės žiniasklaidos. Poros santuoka truko 72 dienas.

Štai beisbolininkas Deionas Sandersas skyrybas pakėlė į visai naują lygį. Jis su žmona Pilar išsiskyrė per socialinį tinklą „Twitter“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.