Kembridžo hercogienė Catherine kopijuoja princesę Dianą?

Kol kas svarbiausia naujiena Didžiojoje Britanijoje - karališkojo kūdikio gimimas. Antradienio pavakarę Kembridžo hercogai parodė savo sūnų visuomenei.

Visuomenei pristatydama savo sūnų Catherine vilkėjo žydrą, baltais taškeliais margintą „Jenny Packham“ suknelę. Beveik tokią pat suknelę vilkėjo ir Diana, 1982 metais pirmą kartą parodydama Williamą.
Visuomenei pristatydama savo sūnų Catherine vilkėjo žydrą, baltais taškeliais margintą „Jenny Packham“ suknelę. Beveik tokią pat suknelę vilkėjo ir Diana, 1982 metais pirmą kartą parodydama Williamą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2013, 10:36 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:02 PM

Visą Catherine nėštumo laikotarpį žiniasklaida lygino Kembridžo hercogienę su princese Diana. Matyt, ne veltui. Visuomenei pristatydama savo sūnų Catherine vilkėjo žydrą, baltais taškeliais margintą „Jenny Packham“ suknelę. Beveik tokią pat suknelę vilkėjo ir Diana, 1982 metais pirmą kartą parodydama Williamą.

Prie suknelės Kembridžo hercogienė priderino basutes su platforma. Kaip ką tik pagimdžiusiai moteriai – tai itin ryžtingas sprendimas.

Catherine suknelė sužavėjo britus ne tik dėl panašumo su princese Diana, bet ir dėl to, kad suknelė neslėpė netobulos jos figūros. Vis dar pūpsantis pilvukas buvo tikrų tikriausias įrodymas, kad dar visai neseniai Catherine tapo motina.

„Per keletą minučių ant Švč. Marijos ligoninės laiptų Kate suteikė daugiau pasitikėjimo naujoms mamos negu bet kokia kita garsi moteris“, – sakė vienos mamas vienijančios organizacijos įkūrėja Siobhan Freegard.

Spėjama, kad taškuotą suknelę Catherine pasirinko neatsitiktinai. Tai – viešųjų ryšių triukas. Stengdamasi būti kuo panašesnė į princesę Dianą, Catherine gimdė Švč. Marijos ligoninėje, nors iš pradžių norėjo tai padaryti toje ligoninėje, kurioje ji pati gimė. Taip pat Kembridžo hercogienė paseks princesės Dianos pavyzdžiu ir kūdikį maitins pati.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.