Aktorė E. Longoria pasirengusi meilei su verslininku E. Arguello

Apie tai, kad šalia televizijos serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždės Evos Longorios (38 m.) atsirado mylimasis — verslininkas ir filantropas Ernesto Arguello (34 m.), pradėta kalbėti po kovo 15-osios. Tądien viename Los Andželo naktinių klubų buvo švenčiamas aktorės gimtadienis. E. Arguello buvo tarp kviestinių svečių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 26, 2013, 6:06 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:10 PM

Bulvariniai leidiniai porelę greitai supiršo, bet gražuolė E. Longoria atkakliai neigė užmezgusi romaną su Ernesto.

„Su manimi buvo ne kažin koks mano mistinis vaikinas, o bičiulis Ernesto Arguello — televizijos kanalo NBC šou „Ready for Love“ dalyvis. Geltonoji spauda vėl meluoja“, — savo paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“ rašė „Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigždė.

Kaip vėliau paaiškėjo, bulvarinės žiniasklaidos spėlionės buvo pranašingos. Ernesto ir Eva pradėjo susitikinėti ir dabar oficialiai pareiškė esantys pora.

„Manau, turime padėkoti žurnalistams už tai, kad stumtelėjo mus atidžiau pažvelgti vienas į kitą ir pastebėti tai, ko anksčiau nematėme“, — sakė Holivudo žvaigždė žurnalui „People“.

Įdomu tai, kad E. Longoria ir E. Arguello turi daug bendra: abu kalba ispaniškai, išpažįsta tą pačią religiją, atstovauja tai pačiai kultūrai, užsiima labdaringa veikla ir, kaip pasirodė, abu pasirengę meilei. Poros draugai spėja, kad kitais metais E. Longoria ir E. Arguello susituoks.

Tiesa, pasaulio žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad dėl milijoninių skolų E. Arguello pernai paskelbė bankrutuojantis. O štai E. Longorios turtas vertinamas 35 milijonais JAV dolerių (daugiau nei 90 mln. litų). Nejaugi jam labiau rūpi Holivudo žvaigždės turtas?

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.