Ch. Aguileros kilogramus tirpdo meilė vadybininkui M. Rutleriui

Garsioji atlikėja Christina Aguilera (32 m.) švyti kaip niekad – ji vėl rengiasi žengti prie altoriaus. Šviesiaplaukės dainininkės išrinktuoju tapo jos vadybininkas Matthew Rutleris (28 m.). Išgyvenusi skausmingas skyrybas su pirmuoju sutuoktiniu, ginčus dėl vaiko globos teisių ir užgauliojimus dėl antsvorio Christina vėl, vaizdžiai tariant, – ant žirgo! Atlikėja išleido naują albumą, sublogo 20 kilogramų ir dabar rengiasi vestuvėms. Visas negandas įspūdingajai šviesiaplaukei padėjo įveikti mylimas žmogus.

Išgyvenusi skausmingas skyrybas su pirmuoju sutuoktiniu, ginčus dėl vaiko globos teisių ir užgauliojimus dėl antsvorio Christina vėl, vaizdžiai tariant, – ant žirgo.<br>AP
Išgyvenusi skausmingas skyrybas su pirmuoju sutuoktiniu, ginčus dėl vaiko globos teisių ir užgauliojimus dėl antsvorio Christina vėl, vaizdžiai tariant, – ant žirgo.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 27, 2013, 3:28 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:55 PM

Beveik prieš trejus metus per pasaulį nuvilnijo stulbinama žinia: skiriasi pavyzdingiausia žvaigždžių pora ne kartą vadinti dainininkė Ch. Aguilera ir prodiuseris Jordanas Bratmanas.

Retas kuris sensacingų žinių aistruolis atsispyrė pagundai nepanarstyti poros po kaulelį.

Buvo tokių, kurie džiūgavo, kad šviesiaplaukė gražuolė vėl gavo laisvos moters statusą. Bet dauguma jos gerbėjų negalėjo atsitokėti. Juk dar ne taip seniai atrodė, kad visame pasaulyje nėra labiau jaudinančių, švelnesnių ir aistringesnių santykių.

Dainininkės žodžiais tariant, būtent vyras įkvėpė ją sukurti geriausias dainas ir net albumą. Su juo Ch.Aguilera susilaukė sūnaus Maxo Lirono Bratmano. Sutuoktinis palaikė ją ir visada buvo šalia.

Bet tai – tik viena medalio pusė.

Oficiali santuokos nutraukimo priežastis skambėjo taip: neįveikiami nesutarimai. Bet tikrieji kaltininkai – Jordano išdavystės ir smurtas.

Kelios dienos prieš paskelbiant skyrybų faktą atlikėja buvo atgabenta į Los Andželo greitosios pagalbos skyrių dėl stipriai perkirstos lūpos ir mėlynių ant kūno. Apie tikrąsias šios traumos priežastis lieka tik spėlioti.

Beveik pusę metų trukęs skyrybų procesas buvo labai skausmingas. J.Bratmanas viešai pareiškė ketinąs pasiimti sūnų, nes jo motinos gyvenimas esąs pernelyg linksmas. Jis atsisakė išsikraustyti iš Christinos namų.

Ginčai ir skandalai įsiplieksdavo kasdien, tad suprantama, kad tai turėjo daug įtakos atlikėjai. Dažna skandalingų kronikų heroje tapusi Ch.Aguilera puolė į depresiją.

Žvaigždė vis dažniau ėmė bėgti nuo realybės į vakarėlius, daug gėrė ir nesustodama valgė. Tai truko tol, kol ji vėl sutiko Matthew.

Jie susipažino prieš trejus metus, kino filmo „Burleska“ filmavimo aikštelėje. Ch.Aguilera šiame filme atliko pagrindinį vaidmenį, o M.Rutleris buvo prodiuserio asistentas.

Dar tuomet tarp jų užsimezgė šilti santykiai, bet meilės romanas įsiplieskė kur kas vėliau.

„Matthew – išskirtinis žmogus. Pradėjome susitikinėti, kai pasirašiau skyrybų dokumentus. Nesistengiu užsimiršti stačia galva nerdama į naują partnerystę. Neskubu, tiesiog stengiuosi būti laiminga“, – anuomet sakė dainininkė.

Naujas mylimasis pakeitė Christinos gyvenimo spalvą. Su vakarėliais buvo baigta, nes šalia atsirado mylimas žmogus, greitai radęs bendrą kalbą su jos sūnumi Maxu Lironu.

Tačiau atlikėjai nesisekė viena – atsisakyti greitojo maisto ir saldumynų. Negana to, Ch.Aguilera nesigėdijo apsitempti odinių drabužių, vilkėti itin šykščių mini sijonėlių ir visiems demonstruoti nereikalingų kilogramų.

„Tai mano kūnas, jo šeimininkė – aš! Daugelį metų iš manęs buvo reikalaujama, kad atitikčiau modelio figūrą. Prodiuseriai skaičiavo kiekvieną mano gramą! Paklusau jų reikalavimams, kol buvau jauna mergaitė.

Bet dabar nebematau prasmės. Manęs nė kiek netrikdo dabartinis svoris. Turiu sūnų ir mylimą žmogų, kuriam patinku tokia, kokia esu. Taip, esu stora! Bet kur kas laimingesnė nei dauguma liesų modelių. Ir prie mano svorio teks įprasti visiems“, – pareiškė žvaigždė.

Tačiau tokius pareiškimus suprato ne visi. Buvo kritikų, Ch.Aguilerą vadinusių žvaigžde begemotu, karve ir siūliusių kreiptis į plastikos chirurgą dėl riebalų nusiurbimo operacijos.

Nuo naujo nervinio sukrėtimo dainininkę gelbėjo tik Matthew parama. Jis vos ne kiekviename žingsnyje garsiai pareikšdavo: „Ji man visada nuostabi!“

Kliuvo ir Matthew. Pikti liežuviai negailėjo kritikos Christinos mylimajam, vadino jį žigolu ir kaltino troškimu pasipelnyti.

Tuomet ginti draugo stodavo atlikėja. „Mus sieja jausmai. Tai – meilė. Neabejotinai.

Jau seniai nieko panašaus nebuvau patyrusi“, – sakė Ch.Aguilera.

Vis dėlto Christina atsikratė nereikalingų kilogramų. Šiam žingsniui įkvėpė tai, kad mylimasis pasipiršo: praėjusių metų pabaigoje Matthew dainininkei pasiūlė savo ranką ir širdį.

Be to, atlikėja prisipažino esanti dėkinga tiems, kurie dieną ir naktį „sergėjo“ jos formas. Esą ją prablaivė kažkuriuo metu internetą užtvindžiusios daugybė jos, storulės, nuotraukų.

Bet pagrindinė tokio akivaizdaus šviesiaplaukės Ch.Aguileros pasikeitimo priežastis – meilė.

Amerikietė atlikėja kilogramus metė greitai, naudodamasi „į namus pristatoma dieta“.

Jos esmė ta, kad tris kartus per dieną pristatomi patiekalai pagal dietologų sudarytą valgiaraštį.

Bet svarbiausia – Christina apsilankė sporto salėje, nors iki tol visiškai ignoravo fizinius pratimus.

Ir štai dabar, įveikusi nemažai negandų, garsioji atlikėja rado, ko taip ilgai ieškojo.

„Man labai pasisekė! Turiu mylimą vyrą, nuostabų sūnų, įdomų darbą. Apie ką dar galima svajoti?

Esu patyrusi, ką reiškia aukštai kilti ir kaip skaudu kristi. Būti lieknesnei, būti stambesnei – koks skirtumas! Svarbiausia – būti laimingai!“ – kalbėjo Ch.Aguilera.

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.