Besilaukianti Fergie kūdikio sutiktuvėms pasamdė transvestitus

Kūdikio besilaukianti dainininkė Fergie surengė itin originalią savo kūdikio sutiktuvių šventę, kurios svečius linksmino burleskos šokėjai transvestitai.

Būsimoji mamytė su vakaro svečiais stilistu George Kotsiopoulos ir dainininke Kelly Osbourne.<br>Twitter
Būsimoji mamytė su vakaro svečiais stilistu George Kotsiopoulos ir dainininke Kelly Osbourne.<br>Twitter
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 29, 2013, 4:48 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:02 PM

Pirmasis 38 metų Fergie ir jos keturiasdešimtmečio vyro aktoriaus Josho Duhamelio vaikas turėtų gimti rugsėjį. Būsimieji tėveliai žino, kad jiems turėtų gimti sūnus.

Sprendžiant iš sekmadienį Los Andžele surengtos audringos kūdikio sutiktuvių šventės, savo pirmagimio dainininkė laukia nusiteikusi itin pakiliai.

Jos surengtoje šventėje dalyvavo visas būrys įžymybių, tarp kurių buvo dainininkai Kelly Osbourne ir Adamas Lambertas, modeliai Molly Sims ir Gabrielis Aubry.

Kaip rašo žurnalas „People“, vakarėlio spalvos buvo juoda, balta ir mėlyna.

Svečiai buvo vaišinami pačios Fergie vynu „Ferguson“. Gėrimus svečiai gurkšnojo pro juodos ir baltos spalvų dryžuotus ir taškuotus šiaudelius, papuoštus mažomis vėliavėlėmis ir natomis.

Keturių aukštų tortas taip pat buvo juodos, baltos ir mėlynos spalvų. Ant vieno jo sluoksnio buvo užrašytas žodis „Baby“ („Kūdikis“). Torto viršūnę puošė meškutis Tedis.

Vakarėlyje dalyvavusiems vaikams buvo išdalinti elektrinės spalvos ir skaidrūs gyvūnų formų balionėliai. Be to, kiekvienam mažajam svečiui buvo padovanoti dovanų krepšeliai su mėlynais ir baltais saldainiais.

Pati Fergie atrodė puikiai. Ji buvo apsirengusi spalvinga raštuota suknele, avėjo baltais aukštakulniais bateliais.

Socialiniame tinkle „Twitter“ išplatintoje nuotraukoje Fergie pozavo prie pilvo laikydama aksesuarą, ant kurio parašyta „Say my name“ („Pasakyk mano vardą“) – tai buvo užuomina, kad svečiai turėjo atspėti būsimojo vaiko vardą.

„Valio! Tai pirmasis mano gimsiančio berniuko vakarėlis!“ – džiūgavo būsima mamytė.

Panašu, kad vakarėlis gerai nuteikė ne tik ją, bet ir svečius.

Apie įžymybes rašantis tinklaraštininkas, pasivadinęs slapyvardžiu Perez Hilton, vakarėlį pavadino „Pačiu nuostabiausiu renginiu, kurį surengė pati nuostabiausia būsima mamytė“.

Į vakarėlį šis 35 metų tinklaraštininkas atėjo su savo vasario 16 dieną surogatinės motinos pagimdytu sūnumi Mario Armando Lavandeira III, kurį mielai pristatė susirinkusiam įžymybių būriui.

Beje, Fergie – ne vienintelė, besilaukianti kūdikio savo šeimoje. Liepos 24 dieną pati dainininkė socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalijo žinute, kad kūdikio laukiasi ir jaunesnioji jos sesuo Dana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.