P. Wellerio žmona Hannah parodė milžinišką savo pilvą

Britų muzikanto Paulo Wellerio žmona Hannah Andrews, neseniai pagimdžiusi dvynius Johną Paulą ir Bowie, į socialinį tinklą „Twitter“ įkėlė nuotrauką iš to laiko, kai dar buvo nėščia.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2013, 11:05 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:35 AM

Nuotraukoje jos pilvas atrodo neįtikėtinai didelis, nors nufotografuotas jis net ne paskutinėmis nėštumo dienomis.

Būdama nėščia Hannah įamžino save pačią, stovinčią priešais didžiulį veidrodį. Jai už nugaros stovi P. Welleris, laikydamas rankoje puodelį kavos.

„Ką tik peržiūrinėjau savo nėščiosios nuotraukas ir noriu viena pasidalinti. Kokia aš didžiulė! O juk tai dar ne pati nėštumo pabaiga“, – antradienį po savo pačios nuotrauka „Twitter“ parašė 25 metų Hannah.

Kaip rašo britų interneto dienraštis „Daily Mail“, buvęs grupių „The Jam“ ir „The Style Council“ lyderis P. Welleris ir Hannah susituokė 2010 metais vaizdingoje Kaprio saloje Italijoje.

Jie susipažino 2008 metais, kai Paulas įrašinėjo albumą „22 Dreams“. Hannah buvo pritariančioji šio albumo vokalistė.

Be minėtųjų dvynių, P. Welleris jau turi du suaugusius vaikus Leah ir Nattą, kurių mama yra buvusi „The Style Council“ grupės narė Dee C. Lee. Su ja Paulas buvo susituokęs devynerius metus.

Taip pat 55 metų muzikantas turi dukterį Dylan, gimusią po trumpo muzikanto romano su makiažo meistre Lucy. Dar du P. Wellerio vaikus – sūnų Stevie Mac bei Jesamine – pagimdė Samantha Stock.

Išsiskyręs su S. Stock Paulas įsimylėjo dabartinę savo žmoną Hannah.

2012 metais duodamas interviu leidiniui „The Mirror“ P. Welleris atviravo, ką jam reiškia būti tėvu. Taip pat pasakojo apie apsisprendimą susilaukti vaikų įžengus į šeštąją dešimtį.

„Kai kurie žmonės sako: „O, septyni vaikai su keturiomis moterimis“ ir panašiai, bet man tai nerūpi. Aš myliu savo vaikus. Visi jie yra ypatingi, ir aš jų nebūčiau kitaip turėjęs“, – kalbėjo muzikantas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.