Ant pavydėtinų formų Rihannos kūno – vis mažiau drabužių

Ar tik ne laikas Rihannai apsivilkti šiek tiek daugiau rūbų?

Naujausiose nuotraukose drąsioji Rihanna pozuoja apsivilkusi seksualų bikinį ir pasipuošusi auksiniu pakabuku su savo pavarde - Fenty.<br>"Twitter"
Naujausiose nuotraukose drąsioji Rihanna pozuoja apsivilkusi seksualų bikinį ir pasipuošusi auksiniu pakabuku su savo pavarde - Fenty.<br>"Twitter"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 9, 2013, 3:34 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:13 AM

Šiuo metu savo gimtinėje, Barbadose, gyvenanti atlikėja, atrodo, tiesiog negali nepaviešinti kiekvienos savo gyvenimo detalės.

Kasdien nuotraukų albumą papildantys pikantiški vaizdai išties priverčia 30 milijonų jos „Instagram“ paskyros sekėjų neatsitraukti nuo kompiuterių ekranų ir nepaleisti telefonų iš rankų.

Ketvirtadienį atnaujinusi savo nuotraukų albumą, 25-erių atlikėja savo paskyroje Barbadosą vadina rojaus kampeliu žemėje.

Naujausiose nuotraukose drąsioji Rihanna pozuoja apsivilkusi seksualų maudymosi kostiumėlį ir pasipuošusi auksiniu pakabuku su savo pavarde – Fenty. Provokuojančios pozos išryškina gundančius moters apvalumus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.