J.Aniston atsisakė skrydžio po to, kai sužinojo, kad tame pačiame lėktuve bus A.Jolie

Tai būtų buvęs išties nemalonus susidūrimas. Švelniai tariant.

Jennifer, kuri šiuo metu susižadėjusi su aktoriumi Justinu Therouxu, anksčiau yra prisipažinusi, kad Brado ir Angelinos romanas, užsimezgęs veiksmo filmo „Ponas ir ponia Smitai“ filmavimo aikštelėje, sudaužė jos širdį.<br>"AP"
Jennifer, kuri šiuo metu susižadėjusi su aktoriumi Justinu Therouxu, anksčiau yra prisipažinusi, kad Brado ir Angelinos romanas, užsimezgęs veiksmo filmo „Ponas ir ponia Smitai“ filmavimo aikštelėje, sudaužė jos širdį.<br>"AP"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-14 14:13, atnaujinta 2018-03-01 23:00

Laimei, Jennifer Aniston sugebėjo išvengti nejaukaus susitikimo su savo buvusio vyro, Brado Pitto, sužadėtine Angelina Jolie.

44-erių kultinio serialo „Draugai“ žvaigždė J.Aniston atsisakė savo skrydžio į Londoną, sužinojusi, kad tuo pačiu lėktuvu pirmąja klase skris ir B.Pitto mylimoji bei jų vaikų motina A.Jolie.

Anot šaltinių, aktorės neturėjo nė žalio supratimo, kad net 11 valandų praleis skrisdamos tuo pačiu lėktuvu. Vieno iš skrydžio bendrovės darbuotojo, susisiekusio su J.Aniston asistentu, dėka, moterims pavyko išvengti nejaukios ir potencialiai keblios situacijos.

Pasak užsienio spaudos, J.Aniston į Londoną skristi turėjo dėl trečiadienį ten vyksiančios naujausio jos filmo „Labas, mes Mileriai“ premjeros.

Tiek J.Aniston, tiek A.Jolie - dažnos „The Dorchester“ viešbučio, įsikūrusio Londone, viešnios. Nė viena iš aktorių šią savaitę ten apsigyventi nežada.

Jennifer, kuri šiuo metu susižadėjusi su aktoriumi Justinu Therouxu, anksčiau yra prisipažinusi, kad Brado ir Angelinos romanas, užsimezgęs veiksmo filmo „Ponas ir ponia Smitai“ filmavimo aikštelėje, sudaužė jos širdį. Šešių vaikų motina A.Jolie tuomet išties užsitraukė J.Aniston rūstybę.

„Visi tie Angelinos pasakojimai spaudai, kaip ji laukdavo naujos darbo dienos, kad tik išvystų Bradą... Tai buvo tikrai nesmagu“, - teigia J.Aniston.

Tačiau Angelina taip pat nelinkusi tylėti. Vieno interviu metu ji paskelbė, jog padarytų bet ką, kad tik išvengtų J.Aniston ir jos „Rachel šukuosenos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.