Dainininkė K.Minogue tapo interjero dizainere

Nepatenkinta savo net tris dešimtmečius trukusia stulbinančia karjera popmuzikos pasaulyje, Kylie Minogue, rodos, pasuko visai kita linkme. Dabar atlikėja siekia pamaloninti ne klausytojų ausis, o akis - interjero dizainas tapo naująja K.Minogue aistra.

Šiuo metu atlikėja siekia pamaloninti ne klausytojų ausis, o akis - interjero dizainas tapo naująja K.Minogue aistra.<br>"Kylie at Home"
Šiuo metu atlikėja siekia pamaloninti ne klausytojų ausis, o akis - interjero dizainas tapo naująja K.Minogue aistra.<br>"Kylie at Home"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-16 14:07, atnaujinta 2018-03-01 22:15

Dizainere tapusi atlikėja išleido prabanga dvelkiančią užuolaidų kolekciją. Tai nėra nauja patirtis dainininkei - 2008 metais prekyboje pasirodė jos kurta „At Home“ patalynė.

Užuolaidos, kurios yra net kelių skirtingų dizainų – elegantiškos švelniai rožinės ir dramatiškos tamsiai purpurinės spalvos - lyg glamūrinis klasikinio Holivudo atspindys.

Anot Kylie, užuolaidų dizainą įkvėpė prabangūs jos sceniniai kostiumai ir aistra vintažu dvelkiantiems audiniams. Audiniai varijuoja nuo glamžyto velveto, metalu spindinčios taftos iki austos medvilnės su blizgiais siūlais.

Klientui pareikalavus, užuolaidos gali būti papuoštos deimantiniais karoliukais, suteikiančiais daugiau spindesio.

Tiesa, šis pirkinys gerokai patuštins pirkėjų kišenes - užuolaidos kainuoja net 116 svarų (apie 480 litų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.