P.Hilton pademonstravo sumoteriškėjusią figūrą ir didžėjaus sugebėjimus

Panašu, kad didžiausio pasaulyje viešbučio tinklo paveldėtoja išties mėgaujasi naujomis savo kūno formomis. Šiuo metu Paris Hilton atostogauja savo vaikino Riverio Viiperio gimtinėje - Ibizoje. Ketvirtadienį modelis paviešino asmeninio gyvenimo detales ir pikantiškas nuotraukas savo „Instagram“ paskyroje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 16, 2013, 1:14 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:19 PM

Paris savo gerbėjams suteikė progą nužvelgti ją nuo galvos iki kojų - viešbučio kambario balkone stovinti P.Hilton akį traukia ne tik savo margaspalviu maudymosi kostiumėliu, bet ir sumoteriškėjusiomis kūno formomis. Modelis išties mėgaujasi geru oru ir puikia kompanija. Savo „Twitter“ paskyroje Paris parašė: „Vanduo čia toks šiltas ir skaidrus.. Tiesiog myliu Formenterą!“

Tačiau atostogos - ne vienintelė priežastis, dėl kurios moteris atskrido į Balearų salas. Pasaulyje yra išties daug vietų, tinkamų debiutui prie didžėjaus pulto, tačiau P.Hilton, panašu, pasirinko pačią smagiausią - įžymųjį „Amnesia“ klubą Ibizoje.

Dvi valandas trukęs pasirodymas abejingų tikrai nepaliko - 5 tūkst. šokių muzikos mylėtojų perpildė populiariausią naktinį klubą Ibizoje. Tą naktį „Amnesia“ tiesiog skendėjo putose ir šampano pursluose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.