Ch.Brownas neišlaikė bandomojo laikotarpio, paskirto po Rihannos užpuolimo

Dainininkui Chrisui Brownui penktadienį buvo nurodyta papildomą 1 tūkst. valandų pasidarbuoti visuomenės labui, kai buvo atnaujintas jo bandomasis laikotarpis, paskirtas po Rihannos užpuolimo 2009 metais, pranešė pareigūnai.

Dainininkui Chrisui Brownui penktadienį buvo nurodyta papildomą 1 tūkst. valandų pasidarbuoti visuomenės labui.<br>„Reuters“ nuotr.
Dainininkui Chrisui Brownui penktadienį buvo nurodyta papildomą 1 tūkst. valandų pasidarbuoti visuomenės labui.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-08-17 17:31, atnaujinta 2018-03-01 21:44

24 metų ritmenbliuzo žvaigždės bandomasis laikotarpis buvo atnaujintas praėjusį mėnesį, kai jis buvo apkaltintas baudžiamuoju nusižengimu po nedidelės avarijos.

Tie kaltinimai ketvirtadienį buvo panaikinti, o penktadienį Los Andželo aukštesnės instancijos teismo teisėjas Jamesas Brandlinas atnaujino jo bandomąjį laikotarpį.

Įsakyme dėl bandomojo laikotarpio grąžinimo nurodoma sąlyga Ch.Brownui atlikti 1 tūkst. valandų visuomenei naudingo darbo – papildomai prie 180 dienų, kurios jam jau buvo paskirtos.

J.Brandlinas sakė, kad Ch.Brownas turės dirbti vienoje iš keturių programų: kelių valymo, paplūdimių valymo, grafičių valymo ar vienoje bandomųjų laikotarpių departamento programoje.

Toks įsakymas buvo parengtas kaltintojams suabejojus, ar Ch.Brownas iš tikrųjų baigė pradinį 180 dienų visuomenei naudingo darbo periodą, ir nurodžius „reikšmingus neatitikimus“ jo darbo įrašuose.

Tačiau dainininko advokatas tuos įtarimus užginčijo ir sakė, jog kaltintojai „pasirinko ignoruoti faktinius įrodymus“.

2009 metais Ch.Brownas prisipažino anksčiau tais metais, „Grammy“ ceremonijos išvakarėse, Los Andžele sumušęs tuometinę draugę Rihanną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.