Erotikos žvaigždės K.Price sūnus išvydo pasaulį dviem mėnesiais per anksti

Britų modelis ir televizijos žvaigždė Katie Price (35 m.), dar žinoma kaip Jordan, praėjusią savaitę susilaukė sūnaus Jetto Rivieros. Berniukas, kuris modeliui jau ketvirtasis vaikas, gimė dviem mėnesiais per anksti.

K.Price praėjusią savaitę susilaukė sūnaus Jetto Rivieros.<br>„Reuters“ nuotr.
K.Price praėjusią savaitę susilaukė sūnaus Jetto Rivieros.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-18 12:52, atnaujinta 2018-03-01 21:33

Po cezario pjūvio gimęs berniukas sveria vos 2,83 kilogramo. Medikai privalėjo atlikti skubų cezario pjūvį, nes mažylio širdis buvo beveik nustojusi plakti.

„Aš išgyvenau tikrą košmarą. Kūdikio širdies ritmas buvo labai prastas. Vienintelis dalykas, kurį atsimenu, tai palatoje stovėjusi seselė, kuri liepė ruoštis operacijai“, - „Mirror“ sakė Katie.

„Kieranas dar niekada nebuvo matęs manęs taip besielgiančios. Jis turėjo pamanyti, kad jo žmona pavirto lunatike... Aš vis raudojau: „Myliu tave, myliu tave“, - prisiminė K.Price.

Tik ką gimusį Jettą medikai iškart išnešė į intensyvios priežiūros skyrių. Nors kūdikio būklė pagerėjo, ligoninėje jis gali praleisti dar tris savaites.

Būtent toks gydytojų sprendimas iš pradžių ne juokais išgąsdino K.Price. Ji maldavo medikų atiduoti sūnų jos vyrui Kieranui.

„Su Kieranu negalėjome pasidalinti ta akimirka, kuria dalijasi poros, gimus jų vaikui. Tačiau svarbiausia tai, kad aš nežinojau, kiek mano kūdikis sveria ir ar jam viskas gerai“, - sakė Katie.

K.Price iš ligoninės išvyko penktadienį. Šiuo metu ji su Kieranu apsistojo netoli ligoninės, kur guli jų sūnus. Tai pirmasis bendras poros vaikas.

K.Price jau turi aštuonerių sūnų Juniorą ir šešerių dukterį Princess iš santuokos su australų dainininku Peteriu Andre. Ji taip pat turi vienuolikmetį sūnų Harvey iš ankstesnių santykių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.