Buvęs J.Lopez vyras - penkiavaikis laimės kūdikis, pavergęs milijardieriaus dukrą

Amerikietis dainininkas Marcas Anthony (44 m.) scenoje – aistringas ir seksualus. Jis pelnė ne vieną muzikinį apdovanojimą, tačiau jį visuomet lydės faktas, kad jis buvęs kitos žvaigždės – aktorės ir dainininkės Jennifer Lopez (44 m.) vyras. Bet jam sekasi: netekęs vienos gražiausių pasaulio moterų dabar mėgaujasi ne ką prastesne draugija – dizainerė Chloe Green (22 m.) yra turtingo drabužių parduotuvių tinklo „Top Shop” savininko duktė.

Nauja Marco Anthony mylimoji – avalynės dizainerė Chloe Green.<br>„Scanpix” nuotr.
Nauja Marco Anthony mylimoji – avalynės dizainerė Chloe Green.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2013, 12:59 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:21 PM

Nepaisant Marco likimo vingių, jo gerbėjai vertina, kad jis yra mandagus, malonus ir žavingas. Svarbiausia – švelnus ir rūpestingas tėvas, kuriam penki jo vaikai yra svarbiausi gyvenime.

„Būtent jie įkvėpė užsiimti labdaringa veikla. Dievas man davė viską, ir negaliu negalvoti apie tuos, kurie neturi nieko. Kai tik galiu, visuomet padedu žmonėms – tai man suteikia laimės”, – teigė atlikėjas.

Svarbiausiu pastarųjų mėnesių profesinio gyvenimo įvykiu tapo naujasis albumas „Marc Anthony 3.0”, kurį atlikėjas išleido po trejų metų pertraukos.

Muzika – svarbiausia Marco Anthony veikla, bet toli gražu ne vienintelė. Dainininkas vaidina kine, rūpinasi savo drabužių linija, daug laiko skiria labdarai.

Marco Anthony fondas „Maestro Cares Foundation” – nekomercinė organizacija, padedanti skurstantiems Lotynų Amerikos vaikams.

Marcas teigia, kad vaikai – gyvenimo prasmė. Jų jis turi net penkis: 18-metė Ariana Anthony, gimusi iš ryšio su Niujorko policijoje dirbančia Debbie Rosado, 12-metis Christianas Anthony Munizas ir 9-erių Ryanas Anthony Munizas iš santuokos su buvusia „Mis visata” puertorikiete Dayanara Torres ir dvyniai – 5 metų Maxas ir Emme, kuriuos jam pagimdė Holivudo žvaigždė J.Lopez.

Meilė vaikams įamžinta ir ant Marco Anthony kūno: tarp 30 tatuiruočių yra penkių jo vaikų vardai.

„Savo vaikams pirmiausia esu draugas. Žinoma, kaip tėvas privalau juos mokyti ir primygtinai reikalauti jiems patiems naudingų dalykų. Nesvarbu, kiek vaikams metų, tėvai turi juos gerbti. Labai vertinu, kad vaikai pasitiki manimi: visi be išimties patarimo kreipiasi iš pradžių į mane, o tik po to – į savo motinas”, – sakė Marcas Anthony.

Jo dukteriai Arianai dabar – pats įsimylėjimo metas. Tėvas prisipažino, kad tai kelia jam nerimą. Guodžia tik tai, jog Ariana visiškai pasitiki tėvu – jis pirmasis sužinojo, kad ji turi draugą.

Marcas džiaugiasi, kad sūnūs Christianas ir Ryanas domisi muzika: vienas groja gitara, kitas – mušamaisiais. Kai jų motina D.Torres atsiuntė buvusiam vyrui vaizdo juostą, kur berniukai groja mokyklos koncerte, jis net susigraudino.

Dainininkas gerai sutaria su savo vaikų motinomis. Suaugusiųjų gyvenimas gali susiklostyti įvairiai, o kartais – tiesiog nevykusiai, bet vyras įsitikinęs, kad turi stengtis skirti vaikams kuo daugiau dėmesio, dalyvauti jų gyvenime.

* * *

Atlikėjas užaugo Niujorke imigrantų iš Puerto Riko šeimoje. Mama buvo namų šeimininkė, tėvas uždarbiaudavo kavinėje ir dar dainavo.

Marcas neslepia sentimentų – jis tik dabar pradedąs suprasti, kaip svarbu prisiminti tėvus, savo šaknis. Apie tai jis sukūrė ne vieną dainą.

„Anksčiau nedainavau tokių dainų-manifestų, bet, matyt, atėjo laikas. Dainuoju apie tai, kad reikia išlikti savimi, bet ir neapsunkinti savęs įvairiomis filosofijomis. Kartais pabundu su mintimi, kokia baisi diena, bet juk kiekviena svarbi mano gyvenime”, – kalbėjo dainininkas.

Jis dėkingas likimui už tai, ką turi, net laiko save laimės kūdikiu. O jei kartais atslenka kritinis santykių su moterimis ar karjeros periodas, nepasiduoda panikai.

„Žinoma, gyvenime daug blogų, sunkių akimirkų, bet neigiama patirtis – labai svarbi pamoka. Aplinkui daug gerumo, šviesos, šilumos – tai būtina vertinti. Savo gyvenime patiriu daug teigiamų emocijų, o blogų stengiuosi tiesiog nepastebėti. Esu laimingas, mane lydi sėkmė”, – optimistiškai kalbėjo vyras.

Puikaus nusiteikimo priežastis – mylimoji Ch.Green, su kuria bendrauja nuo metų pradžios.

Chloe mielai leidžia laiką kartu, kai Marcas pasiima iš J.Lopez dvynius Maxą ir Emme. Ji yra ir gera vyriausios dukters Arianos draugė – juk merginas skiria vos kelerių metų skirtumas.

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.