Popmuzikos dievaitis J.Bieberis tikina norįs susitupėti

Paauglių dievaitis Justinas Bieberis norėtų palikti praeityje pašėlusias dienas ir susitupėti po ilgų kvailiojimų, kurie nepraslydo nepaminėti laikraščių antraštėse.

Paauglių dievaitis Justinas Bieberis norėtų palikti praeityje pašėlusias dienas ir susitupėti po ilgų kvailiojimų.<br>AP
Paauglių dievaitis Justinas Bieberis norėtų palikti praeityje pašėlusias dienas ir susitupėti po ilgų kvailiojimų.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 22, 2013, 4:20 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:28 PM

Popmuzikos dievaitis buvo apkaltintas nusišlapinęs į restorano grindų šluostės kibirą, apspjovęs didžėjų, susigrūmęs su fotografais, vėlavęs į koncertus ir dideliu greičiu važinėjęs savo sportiniais automobiliais po Kalabaso rajoną Kalifornijoje, todėl jo kritikai abejoja tokiu žvaigždės persivertimu ir pranašauja, kad paauglys gali prisišaukti nelaimę.

Vis dėlto atrodo, kad J.Bieberis ketina pasitaisyti ir surimtėti - žurnalui „In Touch“ jis prasitarė, kad net norėtų vesti ir pradėti šeimą.

Neseniai su ilgamete drauge Selena Gomez išsiskyręs 19-metis leidiniui sakė: „Nekantraudamas laukiu, kada turėsiu gražuolę žmoną ir aplinkui bėgiojančius vaikus, tačiau šie dalykai yra Dievo rankose, ne mano“.

„Nenoriu meluoti. Smagu būti jaunam, įsimylėti, mylėti. Mane mama išmokė gražiai elgtis su moterimis, todėl man malonu su mergina pavakaroti mieste, daryti jai malonius dalykus. Kiekvienas nusipelno jaustis lyg būtų ypatingiausias žmogus pasaulyje“, - sakė jis.

Atlikėjas norėtų, kad žiniasklaida daugiau dėmesių skirtų jo veiklai ant scenos bei įrašų studijoje, ir mažiau rašytų apie jo gyvenimą nulipus nuo scenos.

„Kartais manau, kad žmonės nukrypsta į šalį... ir užmiršta, kad aš esu tam, kad kurčiau muziką. Į savo muziką sudedu visą save, todėl norėčiau, kad žmonės daugiau dėmesio skirtų jai“, - kalbėjo J.Bieberis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.