M.Galkiną įkvepia žmonos A.Pugačiovos dainos

Rusijos humoristas Maksimas Galkinas (37 m.) kuria pagrindinį vaidmenį šiuo metu filmuojamame TV seriale, kuris pavadintas taip pat, kaip ir jo žmonos Alos Pugačiovos (64 m.) atliekama daina, – „Karaliai viską gali”.

M.Galkinas tvirtina, kad serialo, kuriame jis vaidina, ir jo žmonos A.Pugačiovos atliekamos dainos pavadinimai sutampa atsitiktinai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
M.Galkinas tvirtina, kad serialo, kuriame jis vaidina, ir jo žmonos A.Pugačiovos atliekamos dainos pavadinimai sutampa atsitiktinai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 24, 2013, 6:30 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:35 PM

Serialas „Karaliai viską gali” turėtų būti rodomas per TV kanalą „Rosija”. Tai komedija su kriminaliniais ir fantastiniais elementais. Be to, joje – nemažai meilės nuotykių.

M.Galkinas atlieka du vaidmenis – šeštajame amžiuje Anglijoje gyvenusio hercogo ir šių laikų Maskvos biuro darbuotojo.

Tokiais filmais kaip „Karibų piratai” ir „Atgal į ateitį” besižavintis humoristas prisipažino seniai svajojęs nusifilmuoti nuotykių komedijoje.

Šį savo norą M.Galkinas ne kartą buvo išreiškęs televizijos kanalo „Rosija” vadovams. Tad kai šiems į rankas pateko serialo „Karaliai viską gali” scenarijus, jie iš karto prisiminė humoristą.

M.Galkinas tikina, kad filmo ir jo žmonos A.Pugačiovos atliekamos dainos pavadinimai sutampa atsitiktinai, rašo dienraštis "Lietuvos rytas".

Humoristo teigimu, toks serialo pavadinimas tiesiog yra skambus ir patraukia dėmesį.

Ar jis turi ką nors bendra su siužetu? „Užsienyje daug TV serialų, kurių pavadinimai taip pat neturi nieko bendra su siužetu, – aiškino Rusijos humoro žvaigždė. – Jie dėmesį patraukia originalumu.

Todėl ir šis serialas taip pavadintas. Svarbiausia, kad pavadinimas yra skambus ir neliks be dėmesio.”

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.