Princas Harry ketina pirštis C.Bonas

Princas Harry (28 m.) šių metų pabaigoje ketina pasipiršti savo draugei, šokėjai Cressidai Bonas (24 m.), praneša britų žiniasklaida.

Princas Harry ketina pirštis C.Bonas.<br>"Reuters" nuotr.
Princas Harry ketina pirštis C.Bonas.<br>"Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-25 20:24, atnaujinta 2018-03-01 18:17

Tokią naujieną neva paviešino karališkųjų rūmų atstovai. Privačiame pokalbyje princas minėjo, kad pasipiršimas gali įvykti bet kurią dieną. Jau planuojama, kad vestuvės vyks pavasarį.

Harry ir Cressida susitikinėja nuo praėjusių metų vasaros.

Cressida, toli gražu, ne iš kelmo spirta. Ji ne tik graži, komunikabili ir linksma, bet ir šiek tiek pakvaišusi, kaip ir pats Harry. Kaip rašo „Daily Mail“, Cressida tikra kompanijos siela. Ji sugeba džiaugtis gyvenimu ir tuo džiaugsmu užkrečia aplinkinius. Princo mylimoji nesidrovi restorane nosį išsitepti kremu ar kvailioti ant galvos užsimaukšlinusi rožinį peruką.

Cressida sužavėjo ne tik Harry. Charizmatišką merginą pamėgo visi karališkosios šeimos nariai, nors susitikę buvo vos kartą. Harry mylimąją su šeima supažindino per savo dėdės princo Andrew gimtadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.