Venecijos festivalyje dėmesį prikaustė pavojingai gilus S.Bullock skeltukas

Venecijos kino festivalio atidarymas prasidėjo įspūdinga mokslinės fantastikos trilerio „Gravitacija“ premjera. Tačiau vos tik ant raudonojo kilimo pasirodė vieninteliai šio filmo aktoriai Sandra Bullock ir George'as Clooney - „Gravitacija“, rodos, nuslinko į aktorių šešėlį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 29, 2013, 1:22 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:27 PM

Įžymybių atvykimas buvo išties ekstravagantiškas: aktoriai atplaukė prabangiu greitaeigiu kateriu siaurais Venecijos kanalais. Panašu, kad S.Bullock ir G.Clooney rūpinosi vienas kitu kelionės metu ir neleido vandeniui sugadinti įspūdingų apdarų - raudonuoju kilimu jie žengė sausut sausutėliai.

49-erių S.Bullock neabejotinai pritraukė festivalio dalyvių dėmesį ryškiai raudonos spalvos suknia su pavojingai giliu skeltuku. Prie aprangos įžymybė priderino juodus deimantinius aksesuarus, dailius aukštakulnius ir deimantinę delninukę. Išpuoselėti aktorės plaukai buvo susukti į laisvą, tačiau labai elegantišką kuodą. Nepriekaištingas aktorės makiažas taip pat nepaliko vietos kritikai: padūmavusios akys ir koralinė spalva padažytos lūpos puikiai derėjo prie aktorės aprangos.

52 m. G.Clooney pasirinko klasikinį, niekuomet iš mados neišeinantį variantą - prabangų juodą kostiumą, akinančiai baltus marškinius ir subtilią varlytę. G.Clooney taip pat neliko abejingas S.Bullock suknelei, akivaizdžiai rodydamas savo susižavėjimą kolegės apdaru, kai jie žengė raudonuju kilimu trečiadienio naktį.

Naujausiame filme „Gravitacija“ S.Bullock ir G.Clooney - vieninteliai aktoriai, tad nenuostabu, kad festivalyje jie stengėsi palaikyti vienas kitam kompaniją.

Filme pasakojama apie du astronautus: medicinos inžinierę Ryan Stone (vaidina S.Bullock) ir veteraną Mattą Kowalsky (vaidina G.Clooney), kurių erdvėlaivį sudaužo susprogdinto rusų palydovo nuolaužų lavina, tuo metu astronautams vaikščiojant kosmose. Aklinoje tamsoje ir su senkančiomis deguonies atsargomis, nelaimėliai stengiasi pasiekti tarptautinę kosmoso stotį - vienintelį jų išsigelbėjimą.

„Gravitacija“, kaip teigiama, taps vienu iš labiausiai įtemptų veiksmo trilerių šiais metais. Tikima, kad siužetas taip prikaustys dėmesį, kad žiūrovai nė neturės kada atsikvėpti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.