Holivude skyrybų bumas – subyrėjo C. ir D.Eastwoodų 17 metų trukusi santuoka

Po 17 metų santuokos Holivudo legenda Clintas Eastwoodas (83 m.) skiriasi su antrąja savo žmona Dina (48 m.). Šį faktą patvirtino abu sutuoktiniai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 30, 2013, 9:15 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:06 PM

Neįvardijamas šaltinis žiniasklaidai papasakojo, kad atskirus gyvenimus Clintas ir Dina pradėjo dar prieš metus. Iš C.Eastwoodo namų Dina išsikraustė dar praėjusių metų birželį.

„Clintas jau seniai nebemyli Dinos“, – tikino informatorius.

Kalbos, kad vesterno žvaigždės ir televizijos žurnalistės santuoka byra, pasklido dar balandį. Tada C.Eastwoodas viename filmų festivalyje pasirodė be vestuvinio žiedo.

Be to, pora nebuvo kartu nufotografuota dar nuo 2011 metų lapkričio, o per Clinto dukters Alison vestuves sutuoktiniai susipyko visiems matant.

Labiausiai C.Eastwoodas žinomas dėl „kietų“, antiherojiškų personažų kūrimo veiksmo filmuose, ypač septintajame, aštuntajame ir devintajame praeito amžiaus dešimtmetyje. Jo vaidmenys tokiuose filmuose kaip lakoniškasis „Žmogus be vardo“ (Man with No Name) Sergio Leone trilogijoje „Dollars“ arba inspektoriaus Hario Calahano personažas penkiuose „Bjauriojo Hario“ (Dirty Harry) filmuose pavertė jį vyriškumo simboliu. Jis laimėjo penkis Acadamy Awards, penkis Auksinius gaublius, Kino aktorių gildijos apdovanojimą ir penkis Publikos apdovanojimus – įskaitant vieną už Mėgstamiausią Visų laikų kino žvaigždę.

C.Eastwood taip pat domisi politika, 1986–1988 m. jis buvo Carmel – by – the-Sea Kalifornijos valstijoje meras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.