Dėl skandalingo M.Cyrus įvaizdžio byra jos ir L.Hemswortho santykiai

„Bado žaidynių“ žvaigždę Liamą Hemsworthą šiuo metu draugai ragina atitolti nuo savo sužadėtinės, skandalingai pagarsėjusios Disnėjaus žvaigždės Miley Cyrus po to, kai per neseniai vykusius MTV vaizdo muzikos apdovanojimus ji surengė šokiruojantį savo pasirodymą.

„Bado žaidynių“ žvaigždė Liamas Hemsworthas šiuo metu yra draugų raginamas atitolti nuo savo sužadėtinės, skandalingai pagarsėjusios Disnėjaus žvaigždės Miley Cyrus, po šokiruojančio jos pasirodymo per VMA apdovanojimus.<br>AP nuotr.
„Bado žaidynių“ žvaigždė Liamas Hemsworthas šiuo metu yra draugų raginamas atitolti nuo savo sužadėtinės, skandalingai pagarsėjusios Disnėjaus žvaigždės Miley Cyrus, po šokiruojančio jos pasirodymo per VMA apdovanojimus.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 31, 2013, 10:13 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 3:37 PM

Prieštaringų įvertinimų susilaukęs atlikėjos pasirodymas, kartu su dainininku Robinu Thicke'u atliekant šios vasaros grojaraščiuose karaliaujančią dainą „Blurred lines“, tapo tikra apdovanojimų vinimi. Tačiau sunku pasakyti – gerąja prasme ar blogąja. Vis dėlto gašlus Miley įvaizdis, be jokios abejonės, patiko toli gražu ne visiems.

Šaltiniai teigia, kad L.Hemswortho jo sužadėtinės pasirodymas tikrai nesužavėjo, esą įvykius stebėjęs vyras jautė gėdą. Pats aktorius apdovanojimuose nedalyvavo, tačiau neabejotinai pateko į M.Cyrus niekinančių žmonių apkalbų sūkurį, o tai Holivude įsitvirtinti norinčiam vaikinui tikrai nepadės.

Pasak „Radar Online“ portalo, vienas iš L.Hemswortho draugų yra ne juokais susirūpinęs, kad M.Cyrus darkymasis scenoje pakenks australų aktoriaus karjerai.

Anonimu išlikti norėjęs L.Hemswortho draugas teigia: „Liamui tikrai rūpi Miley, bet naujasis jos „blogos mergaitės“ įvaizdis nebuvo tai, ko jis tikėjosi, kai jie pradėjo susitikinėti. Miley elgesys nepatinka ne tik Liamui – visa jo komanda bando įkalbėti jį nutraukti ryšius su vulgarumu trykštančia mergina jo karjeros ir nepriekaištingos reputacijos labui.“

L.Hemsworthas (23 m.) ir M.Cyrus (20 m.) kartu jau 3 metus, tačiau tai nėra pirmas kartas, kai porelės santykius ištinka krizė – vasario mėnesį L.Hemsworthas buvo apkaltintas išdavyste. Nepaisant to, žurnalistams paklausus M.Cyrus apie jos santykius su L.Hemsworthu, mergina tikino, kad jie kupini ryžto žengti prie altoriaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.