Skyrybų karštligė krečia Holivudą

Holivude viena po kitos toliau byra idealiomis laikytos šeimos. Po 17 santuokos metų skiriasi režisierius, aktorius, „Oskaro” laureatas Clintas Eastwoodas (83 m.) su savo antrąja žmona Dina Ruiz (48 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-07 18:44, atnaujinta 2018-03-01 12:29

Holivudo užkulisiuose dar narstomos Michaelo Douglaso (68 m.) ir Catherine-Zetos Jones (43 m.) bei Monicos Bellucci (49 m.) ir Vincent’o Casselio (46 m.) skyrybos.

O pasaulio žiniasklaidą apskriejo dar viena naujiena – skirtingais keliais nutarė pasukti C.Eastwoodas ir D.Ruiz.

Pora susipažino 1993-iaisiais, kai meksikiečių kilmės žurnalistė ir televizijos laidų vedėja ėmė iš C.Eastwoodo interviu. Vėliau jie abu tvirtino, kad tai buvusi meilė iš pirmo žvilgsnio.

Praėjus kelioms dienoms po interviu į D.Ruiz namų duris paskambino žmogus, neva renkantis pinigus labdaros tikslais. Atidariusi jas moteris išvydo C.Eastwoodą.

„Jis prisėdo ir paėmė man už rankos. Taip sėdėjome visą amžinybę, – prisiminė Dina. – Tuomet jis buvo 63-ejų, bet atrodė ne daugiau kaip 40-ies.”

Pora ėmė artimai bendrauti, o po trejų metų C.Eastwoodas pasipiršo – padovanojo mylimajai žiedą su briliantais ir rubinais. Tuomet D.Ruiz tvirtino, kad ją iki širdies gelmių sujaudino faktas, kad yra tik antra moteris, kurią C.Eastwoodas veda.

Į klausimą, kaip pavyko sutramdyti mergišiumi vadinamą C.Eastwoodą, D.Ruiz atsakė: „Nieko nereikėjo tramdyti! Mes tarsi sukurti vienas kitam.”

O C.Eastwoodas pridūrė: „Vienu metu tik ir laksčiau paskui sijonus.

Tai buvo tarsi liga – nieko negalėjau sau padaryti. Dabar tai jau praeitis.

Štai kodėl brandus amžius yra puikus – staiga mano smegenų ląstelės ėmė lėtai grįžti į kaukolės dėžutę!”

Pora susilaukė dukters Morgan. C.Eastwoodas su penkiomis moterimis turi septynis vaikus.

Kalbos apie byrančią vesternų žvaigždės ir televizijos žurnalistės santuoką pasklido dar balandį. Tuomet žurnalistai pastebėjo, kad viename kino festivalių C.Eastwoodas pasirodė be vestuvinio žiedo.

Parengė Ona Kacėnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.