Dainininkas J.Legendas ir manekenė Ch.Teigen susituokė Italijoje

JAV ritmenbliuzo žvaigždė

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 15, 2013, 4:53 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 4:38 AM

Pora šeštadienį prisiekė amžiną meilė per uždarą ceremoniją prie Komo ežero, šeimos narių ir artimų draugų akivaizdoje. Tarp dalyvių buvo reperis Kanye Westas ir manekenė bei aktorė Brooklyn Decker, kuri buvo Ch.Teigen vyriausioji pamergė.

Nuotaka prie altoriaus žengė vilkėdama dizainerės Veros Wang sukurtą baltą suknelę, o vestuvių vakarėlio muzika rūpintis buvo patikėta hiphopo veteranui Bizui Markie, rašo tinklalapis UsMagazine.com.

J.Legendas anksčiau buvo atskleidęs, kad planuoja savo nuotakai surengti specialų pasirodymą per vestuves, tačiau kol kas nežinoma, ar jis įgyvendino šiuos ketinimus.

Anksčiau šią vasarą dainininkas sakė žurnalui „Q“: „Ketinu greitai susituokti... Vestuvės nebus mažos, bet ir ne per didelės – dalyvaus daugiausia šeimos nariai. Tiesiog mano šeima didelė. Ar aš pasirodysiu? – Tikriausiai atliksiu dainą ar dvi. Ar pildysiu pageidavimus? - Ne, aš ne vestuvių muzikos grupė.“

34 metų dainininkas pradėjo susitikinėti su 27 metų gražuole, debiutavusia žurnale „Sports Illustrated“, 2007-aisiais, o jai pasipiršo per atostogas Maldyvuose 2011 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.