Aistringame klipe su A.Ditkovskyte suvaidinęs A.Čadovas ketina su ja ir dainuoti

Rusų aktorius, lietuviško kraujo turinčios Rusijos aktorės Agnijos Ditkovskytės (24 m.) vyras Aleksejus Čadovas (32 m.), neseniai pradėjęs muzikinę karjerą, planuoja įrašyti duetą su savo žmona. Kaip prisipažįsta A.Čadovas, Agnija dainuoja geriau už jį.

A.Čadovas mano, kad jam pavyks įkalbinti A.Ditkovskytę dainuoti su juo.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo
A.Čadovas mano, kad jam pavyks įkalbinti A.Ditkovskytę dainuoti su juo.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-19 14:45, atnaujinta 2018-02-22 00:56

„Ilgai įkalbinėjau Agnišką nusifilmuoti mano klipe „Rodnaja“ („Brangioji“). Manau, kad ne mažiau jėgų prireiks, kol priviliosiu ją ir į įrašų studiją. Namuose tai ji dainuoja kaip lakštingala, o pašalinių drovisi. Bet aš žinau, kokius mygtukus nuspausti!“ – sakė A.Čadovas.

Prieš kurį laiką A.Čadovas interneto portale „Youtube“ išplatino dainos „Rodnaja“ vaizdo klipą. Pagrindinį vaidmenį jame atlieka A.Ditkovskytė, persikūnijusi į aistringą vilioklę.

Požemiuose, garažuose ir metaliniuose aptvaruose filmuotame vaizdo klipe netrūksta nei seksualių merginų, nei „blogiukus“ vaidinančių vyrukų. Roko, repo ir lengvos elektroninės muzikos ritmais skambančioje dainoje vienais apatiniais vilkinti A.Ditkovskytė ir A.Čadovas muzikiniais dialogais aiškinasi tarpusavio santykius, galiausiai pora aistringai pasibučiuoja.

Pora aukso žiedus sumainė praėjusių metų rugpjūtį, vėliau medaus mėnesio išvyko į Balį. Jų tarpusavio santykiai visuomet buvo kupini aistrų ir intrigų – jie tai skyrėsi, tai taikėsi.

Meilė iš naujo įsižiebė, kai pora pradėjo vaidinti viename filme. Pasak Aleksejaus, tuomet jis ir nusprendė: užtenka darkytis, Agnija – jam skirtas žmogus.

A.Čadovo klipas su A.Ditkovskyte „Rodnaja“:

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.