Milijardierius G.Sorosas vedė savo 41 metais jaunesnę mylimąją

Medaus mėnesio planai kol kas nepaskelbti.

George'as Sorosas šeštadienio popietę Niujorke vedė sveikatos apsaugos ir švietimo konsultantę Tamiko Bolton.<br>"Reuters" nuotr.
George'as Sorosas šeštadienio popietę Niujorke vedė sveikatos apsaugos ir švietimo konsultantę Tamiko Bolton.<br>"Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 23, 2013, 12:56 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 10:02 PM

G.Sorosas ir 42 metų T.Bolton žiedus sumainė per nedidelę ceremoniją milijardieriaus valdose Bedforde Niujorke, kurias jis 2003 metais nusipirko iš „Juros periodo parko“ (Jurassic Park) autoriaus Michaelo Crichtono.

Porą sutuokė federalinė teisėja Kimba Wood, pusvalandį trukusioje civilinėje ceremonijoje dalyvavo poros giminaičiai, tarp jų - penki jaunikio vaikai, šeštadienį sakė informuotas šaltinis.

G.Sorosui, kurio turtą „Forbes“ vertina 20-čia mlrd. dolerių, tai trečia santuoka, o T.Bolton - antra.

G.Sorosas išrinktajai ant piršto užmovė „Graff“ vestuvinį žiedą, sakė šaltinis.

Po ceremonijos koncertų ir parodų centre „Caramoor Center for Music and the Arts“, kuris garsėja renesanso įkvėptais pastatais ir puikiais sodais, buvo rengiamas pokylis, į kurį buvo pakviesta daugiau kaip 500 svečių.

Tarp svečių, pakviestų į įvairius renginius, buvo Pasaulio banko prezidentas Jimas Yongas Kimas ir kai kurie užsienio lyderiai, tarp jų - Estijos prezidentas Hendrikas Toomas Ilvesas, Liberijos prezidentė Ellen Johnson Sirleaf ir Albanijos premjeras Edi Rama.

Taip pat turėjo dalyvauti sumažintos rizikos fondų pasaulio titanai Paulas Tudoras Jonesas ir Julianas Robertsonas. Tarp pakviestų JAV politikų buvo Atstovų Rūmų mažumos lyderė Nancy Pelosi iš Kalifornijos ir šios valstijos gubernatoriaus pavaduotojas Gavinas Newsomas, abu - demokratai.

Penktadienio vakarą pora surengė pobūvį 300 svečių Moderniojo meno muziejuje Manhatane - uždarą naujos belgų dailininko Rene Magritte'o parodos „Magritte'as: paprastumo paslaptis, 1926-1938 metai“ (Magritte: The Mystery of the Ordinary, 1926-1938) peržiūrą.

Medaus mėnesio planai kol kas nepaskelbti.

G.Sorosas, kuris 1969 metais įsteigė vieną pirmųjų sumažintos rizikos fondų, su T.Bolton susipažino per iškilmingą vakarienę 2008 metais. Apie jų sužadėtuves buvo paskelbta 2012 metų rugpjūtį.

T.Bolton, kuri augo Kalifornijoje, tėvai yra medicinos slaugytoja ir karinio jūrų laivyno atsargos karininkas. Ji baigė Jutos universitetą, o Majamio universitete įgijo verslo magistro laipsnį.

T.Bolton dirbo sveikatos apsaugos ir švietimo srityse - buvo konsultantė, verslininkė. Ji sukūrė internetinę maisto papildų ir vitaminų pardavimo kompaniją, o naujausias jos projektas yra konsultacijos dėl internetinės jogos mokymo platformos kūrimo.

Nuotakos drabužį sukūrė JAV gyvenanti libaniečių kilmės Reem Acra, kurios suknias ant raudonojo kilimo vilkėjo daug tokių žvaigždžių kaip Angelina Jolie ir Jennifer Lopez.

Per šeštadienio vakaro pobūvį turėjo pasirodyti šeimos draugas, vengrų kompozitorius ir dirigentas Ivanas Fischeris, kuris ta proga sukūrė naują aranžuotę. Ji bus pristatyta su Budapešto festivalio orkestru.

Be to, turėjo dainuoti Mayra Andrade iš Žaliojo Kyšulio Salų, su „Harris Lane Orchestra“, o per vėlyvus sekmadienio pusryčius ši dainininkė turėjo pasirodyti drauge su romų ansambliu „Via Romen“.

Vietoje dovanų pora paprašė paaukoti labdaros fondams, tarp jų - „Global Witness“, „Harlem Children's Zone“, „National Dance Institute“, „Planned Parenthood“ ir „Roma Education Fund“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.