Filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė M.Rodriguez patvirtino gandus, kad yra biseksuali

Michelle Rodriguez gerbėjai ne kartą spėliojo, kokios pakraipos yra ši blogos mergaitės įvaizdį susikūrusi aktorė. Tačiau pati Michelle yra ne kartą pareiškusi, kad jos lovos reikalai – tikrai ne žurnalistų reikalas.

Filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė M.Rodriguez patvirtino gandus, kad yra biseksuali.<br>Kadras iš filmo "Greiti ir įsiutę".
Filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė M.Rodriguez patvirtino gandus, kad yra biseksuali.<br>Kadras iš filmo "Greiti ir įsiutę".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2013, 7:24 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:28 PM

Užsienio spaudoje ilgai netilo kalbos apie tai, kad M.Rodriguez traukia moterys, ir štai dabar žvaigždė prisipažino, kad tos kalbos yra „visai netoli realybės“. Duodama interviu „Entertainment Weekly“ žurnalui filmo „Greiti ir įsiutę 7“ žvaigždė prisipažino, kad ją traukia ne tik vyrai, bet ir moterys. Gražuolė taip pat atskleidė, kad ne kartą yra turėjusi intymių santykių su abiejų lyčių atstovais.

„Niekuomet viešai nekalbėjau apie tai, ką darau su savo intymiomis kūno dalimis, su kuo miegu, ir štai visiems pasidarė labai įdomu. Raudonuoju kilimu visuomet žengiau viena, nuolat atlieku „kietų“ merginų vaidmenis, tad žmonės kažkodėl įsivaizduoja, kad štai Rodriguez tai tikrai lesbietė! Elgiuosi taip, kaip man patinka. Aš pernelyg smalsi, kad nepasinaudočiau pasitaikiusiomis progomis. Vyrai mane intriguoja. Moterys – taip pat“, – be užuolankų rėžė M.Rodriguez.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu