M.Galkino ir A.Pugačiovos dvynių surogatinė motina – 30-metė iš Kazanės

Mėlynakė šviesiaplaukė gražuolė iš Kazanės Jelena Širynina akimirksniu tapo žinomiausia surogatine motina Rusijoje. Programoje „Tiesioginis eteris“ jauna moteris papasakojo, ką patyrė, kai atidavė pagimdytus dvynukus Maksimui Galkinui ir Alai Pugačiovai.

Jelena Širynina akimirksniu tapo žinomiausia surogatine motina Rusijoje.<br>"Facebook" nuotr.
Jelena Širynina akimirksniu tapo žinomiausia surogatine motina Rusijoje.<br>"Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2013, 11:30 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:15 AM

M.Galkinas ir A.Pugačiova nusprendė atskleisti moters, išnešiojusios jų kūdikius, vardą. Televizijos kanalas „Rosija 1“ organizavo televizijos tiltą su Kazane: būtent ten gyvena J.Širynina, kuri buvo ne tik M.Galkino ir A.Pugačiovos, bet ir F.Kirkorovo surogatine motina, - praneša vesti.ru.

30 metų mėlynakė gražuolė nepabijojo prisipažinti, kad ji pagimdė ir atidavė vaikus žymiausioms Rusijos žvaigždėms. Į klausimą, ar nesunku buvo atiduoti pagimdytus vaikus, jauna moteris atsakė: „Reikėjo save psichologiškai iš anksto nuteikti – suprasti, kad suteiki laimę kitiems žmonėms. Tai jų vaikai. Tiesiog aš padėjau jiems išnešioti. Kai Dievas suteikia galimybę, fizinę būseną, tai kodėl nepadėti? Gal aš toks žmogus, bet man nesunku buvo atiduoti vaikus, todėl, kad žinojau, jog tokiu būdu suteikiu jiems laimę.“

Atsakydama į klausimą, ar Jelena žino, kam būtent išnešiojo vaikus, ji pritariamai linktelėjo galvą.

Primename, kad M.Galkino ir A.Pugačiovos dvynukai išvydo pasaulį rugsėjo 18 dieną „Motinos ir vaiko“ klinikos filiale, įsikūrusiame Pamaskvio Lapino vietovėje, vos 15 minučių kelio nuo M.Galkino pilies Griazės kaime. Todėl sutuoktiniams buvo labai patogu lankyti surogatinę motiną klinikoje. Be to, primadona asmeniškai stebėjo savo dviejų vaikų gimdymą. Anot poros aplinkos žmonių, mergaitė labiau panaši į mamą, o berniukas – į tėvą.

Gydytojų teigimu, primadona atvažiuodavo į Lapino ligoninę kasdien, kur asmeniškai keitė mažyliams sauskelnes ir taip rūpinosi dvynukais, kad akivaizdu, jog labai jų laukė.

Dabar A.Pugačiovai 64 metai, todėl jai padėjo susilaukti vaikų naujausios technologijos. M.Galkino ir A.Pugačiovos dvynukai gimė iš kiaušialąstės, kuri buvo užšaldyta prieš 11 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.