Karališkojo kūdikio krikštatėviais taps artimiausi princo Williamo ir jo žmonos draugai

Didžiosios Britanijos princas Williamas ir jo žmona Kembridžo kunigaikštienė Catherine nepaliauja laužyti šimtmečius vyravusių karališkųjų tradicijų – sūnaus George'o krikštatėviais taps artimiausi poros mokyklos ir universiteto laikų draugai.

Karališkojo kūdikio krikštatėviais taps artimiausi princo Williamo ir jo žmonos draugai.<br>AP nuotr.
Karališkojo kūdikio krikštatėviais taps artimiausi princo Williamo ir jo žmonos draugai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2013, 12:03 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:09 AM

Tikima, kad tokį sprendimą karališkoji pora priėmė tikėdami, jog į spaudos akiratį nepakliūnantys draugai visai netolimoje ateityje padės Jungtinės Karalystės sosto įpėdiniui bent retsykiais pasijusti lyg paprastam vaikui.

Finansininkas Fergusas Boydas, kuris universiteto laikais dalijosi vienu kambariu su princu Williamu, taps vienu iš net 6 George'o krikštatėvių. Vienas iš seniausių princo draugų Hugh'as van Cutsemas taip pat kandidatuoja į šią poziciją“, – teigia „Daily Mail“.

Kate mokyklos laikų draugė, interjero dizainerė Emilia d’Erlanger taip pat „varžosi“ dėl galimybės tapti mažylio George'o krikšto mama.

„Tai ganėtinai keisti pasirinkimai, ypač turint galvoje tai, kad anuomet princo Williamo krikšto tėvais tapo karališkųjų šeimų nariai: buvęs Graikijos karalius Constantine, princesė Alexdandra, ledi Ogilvy, Vestminsterio hercogienė, lordas Romsey ir kiti. O štai savo atžalai globoti jie pasirinko iš visai kito visuomenės luomo kilusius žmones“, – teigia vienas iš šaltinių.

Tikima, kad laužydami tradicijas princas Williamas ir jo žmona Kate lyg parodo pasauliui, kad savo vaiką jie augins ne taip, kaip yra įprasta karališkoje šeimoje, o taip, kaip jie tiki, kad bus geriausia jų sūnui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.