Ch.Aguileros kilogramai tirpsta ne dienomis, o valandomis

Pastaruoju metu užsienio spaudos antraštėse mirga Christinos Aguileros pavardė – moteris ne tik sėkmingai vysto savo muzikinę karjerą, teisėjauja JAV muzikiniame šou „Balsas“, tačiau taip pat reguliariai stebina neįtikėtinais figūros pokyčiais.

Ch.Aguileros kilogramai tirpsta ne dienomis, o valandomis.<br>„Twitter" nuotr.
Ch.Aguileros kilogramai tirpsta ne dienomis, o valandomis.<br>„Twitter" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2013, 8:42 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:32 AM

Dar praėjusiais metais dėl drastiškai padidėjusio kūno svorio nuolat kritiką kentusi Ch.Aguilera dabar visiems piktus žodžius laidžiusiems asmenims su malonumu demonstruoja kone perpus liaunesnę ir seksualesnę figūrą.

Antradienį įžymybė savo „Twitter“ paskyroje paviešino pikantišką nuotrauką iš naujausių savo kvepalų „Unforgettable“ reklaminio vaizdo klipo filmavimo aikštelės. Nuotraukoje pavydėtinų kūno formų mamytė, apsiavusi Christiano Louboutino aukštakulnius ir apsivilkusi prigludusią, ganėtinai atvirą suknelę, rangosi ant lovos, virš savęs laikydama nedidelę filmavimo kamerą.

„Jaučiuosi seksualia ir gundančia kai mane filmuoja Markas Liddellas“, – savo gerbėjams tokią žinutę pasiuntė atlikėja Christina.

Ch.Aguileros draugas prasitarė, kad dainininkė vis dar nori numesti vieną kitą nereikalingą kilogramą, tačiau ji jau netoli išsvajoto tikslo. „Ji jaučiasi tiesiog puikiai“, – teigė vienas iš šaltinių.

Neįtikėtini popmuzikos žvaigždės kūno pokyčiai į spaudos akiratį pakliuvo dar šių metų pradžioje. Atlikėja pasakojo, jog figūrą pagražino laikydamasi suvartoti 1600 kalorijų per dieną leidžiančios dietos, lankydama jogą ir treniruotes su asmeniniu treneriu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.