Palaima K.Westo akims – K.Kardashian paviešino itin pikantišką nuotrauką

Ketvirtadienį į žaviosios Kim Kardashian „Twitter“ paskyrą užsukę gerbėjai aiktelėjo, mat realybės šou žvaigždė paviešino kraują kaitinančią nuotrauką, kurioje dėvi kūno formas išryškinantį seksualų maudymosi kostiumėlį.

Palaima K.Westo akims - K.Kardashian paviešino itin pikantišką nuotrauką.<br>„Twitter" nuotr.
Palaima K.Westo akims - K.Kardashian paviešino itin pikantišką nuotrauką.<br>„Twitter" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-17 17:09, atnaujinta 2018-02-21 02:06

32-ejų įžymybės nuotrauka pro akis nepraslydo ir reperiui Kanye Westui – šis mylimosios nuotrauka pasidalijo ir savo „Twitter“ paskyroje, palikdamas dviprasmišką prierašą: „Tuojau pat važiuoju namo.“

Neseniai K.Kardashian atskleidė, kaip po dukrelės North West gimimo ji atsikratė nereikalingo svorio – pasirodo, kad jaunoji mamytė papildė Atkinsono dietos gerbėjų gretas.

Kaip anksčiau rašė lrytas.lt, Kim vartoja neriebius baltyminius produktus, valgo daug vaisių ir daržovių bei leidžia sau sukramtyti saują riešutų, kuriuose gausu sveikųjų riebalų.

Kardashian šeimos šaltiniai teigia: „Kim – sveika mama ir jokiais būdais nenori nuodyti savo pieno drastiškomis dietomis ir pernelyg greitu svorio metimu. Pasitarusi su savo gydytoju, ji nusprendė laikytis Atkinsono dietos.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.