J.Lopez išsiskyrė su 18 metų jaunesniu berniuku-žaisliuku C.Smartu

Jennifer Lopez ir jos berniukas-žaisliukas, scenos partneris ir 2 metus mylimuoju buvęs šokėjas Casparas Smartas, kaip teigiama, nutraukė savo ilgalaikius santykius. Pora išsiskyrė dėl net kelis mėnesius trukusių ir vis aršesnių konfliktų.

J.Lopez išsiskyrė su 18 metų jaunesniu berniuku-žaisliuku C.Smartu.<br>"Twitter" nuotr.
J.Lopez išsiskyrė su 18 metų jaunesniu berniuku-žaisliuku C.Smartu.<br>"Twitter" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 18, 2013, 7:31 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:47 AM

Panašu, kad 44-erių atlikėjos kantrybės taurė buvo perpildyta ir ji 18 metų jaunesnį vaikiną tiesiog išmetė iš savo namų. Iš gyvenimo, kaip tikima, taip pat“, – teigia savaitraštis „Star“.

Vienas porai artimų šaltinių teigė: „Ji buvo kategoriška ir kaltino tik Casparą, ji net neleido jam pasiimti savo daiktų.“ Cituodamas atlikėjos žodžius šaltinis pridūrė: „Atėjai neturėdamas nieko – išeisi taip pat.“

Nors netyla kalbos apie tai, kad gandai apie išsiskyrimą gali būti tik bjaurus melas, vis dėlto porai artimi šaltiniai teigia, kad tarp Jennifer ir Casparo išties tvyro įtampa. Atlikėjos atstovas spaudai atsisakė komentuoti situaciją.

2011 metais išsiskyrusi su buvusiu vyru Marcu Anthony, su kuriuo J.Lo susilaukė dvynukų Maxo ir Emme, jau po 3 mėnesių moters širdį pavergė vienas iš šokėjų komandos narių. Kaip teigia šaltiniai, tuo metu Jennifer buvo labai pažeidžiama ir jai stigo pasitikėjimo savimi, tad Casparo dėmesys jai tapo tikras išsigelbėjimas.

Teigiama, kad C.Smartas nėra J.Lopez gyvenimo meilė ir ši draugystė vieną dieną vis vien būtų nutrūkusi. Vienintelė priežastis, dėl kurios pora kartu praleido 2 metus – tai tvirtas Casparo ir mažamečių J.Lopez vaikų ryšys, teigia „EOnline“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.