A.Schwarzeneggerio kolega prabilo apie aktoriaus seksualinius poreikius

Amerikiečių aktorius ir komikas Tomas Arnoldas, panašu, nebijo kolegos Arnoldo Schwarzeneggerio kumščio, mat viešai prabilo apie įžymybės intymų gyvenimą. T.Arnoldas populiariam Jungtinės Karalystės dienraščiui „Daily Star“ teigė, kad 7-ąją dešimtį įpusėjęs jo kolega mylisi po 5 kartus per dieną. Paaiškėjo ir tai, kad A.Schwarzeneggeris turi visą haremą gražuolių, kurios aktorių lanko kiekvieną dieną, tenkindamos visus jo įgeidžius.

7-ąją dešimtį įpusėjęs A.Schwarzeneggeris mylisi po 5 kartus per dieną.<br>„Clinic 212" nuotr.
7-ąją dešimtį įpusėjęs A.Schwarzeneggeris mylisi po 5 kartus per dieną.<br>„Clinic 212" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-19 08:23, atnaujinta 2018-02-21 01:01

„Arnoldas turi nepažabojamą seksualinį apetitą. Po to, kai 2011 metais jis išsiskyrė su savo žmona Maria Shriver, jis niekuomet nebuvo vienišas. Arniui kompaniją palaiko daugybė moterų“, – teigia T.Arnoldas.

T.Arnoldas taip pat pridūrė, kad buvęs Kalifornijos gubernatorius savo priklausomybę nuo sekso sieja su fizine būkle. Per interviu taip pat buvo užsiminta, kad „Terminatoriaus“ žvaigždė turi daugybę poreikių ir tiki, kad seksas – fitneso dalis. Penki kartai per dieną – taip kolegai pasigyrė pats A.Schwarzeneggeris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.