Lady Gaga pasekė K.Kardashian pėdomis ir pademonstravo sėdmenis

Dainininkė Lady Gaga, ko gero, matė televizijos žvaigždės Kim Kardashian įrašą socialiniame tinkle ir nusprendė parodyti, kad jos sėdmenys ne ką prastesni. Prieš kelias dienas Kim „Twitter" patalpino erotišką nuotrauką, kurioje ji vilki kūno formas išryškinantį seksualų maudymosi kostiumėlį.

Lady Gaga pastaruoju metu nevengia nuogybių.<br>"Facebook" nuotr.
Lady Gaga pastaruoju metu nevengia nuogybių.<br>"Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-19 17:45, atnaujinta 2018-02-21 00:44

32-ejų įžymybės nuotrauka pro akis nepraslydo ir reperiui Kanye Westui – šis mylimosios nuotrauka pasidalijo ir savo „Twitter“ paskyroje, palikdamas dviprasmišką prierašą: „Tuojau pat važiuoju namo.“

Įkvėpta Kim, Lady Gaga taip pat paviešino erotišką savo nuotrauką, kurioje ji vilki tik kelnaites su juostele. Tiesa, atlikėjos tikslas buvo kitas - Lady Gaga taip nusprendė pareklamuoti naują savo dainą, kurią pristatys pirmadienį.

Naująją dainą, įrašytą su R.Kelly, Lady Gaga reklamuoja ir visiškai nuoga. Socialiniame tinke prieš keletą dienų ekscentriškoji atlikėja patalpino nuotrauką, kurioje ji aplipusi samanomis. Tiesa, po jomis - jokių rūbelių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.