Karališkoji šeima ruošiasi sūnaus George'o krikštynoms

Didžiosios Britanijos princas Williamas ir jo žmona Kembridžo kunigaikštienė Catherine tvirtai apsisprendę: draugystė yra svarbesnė nei įtaka ir statusas.

Karališkoji šeima ruošiasi princo krikštynoms Šv. Jokūbo rūmų Karališkojoje koplyčioje.<br>ELTA nuotr.
Karališkoji šeima ruošiasi princo krikštynoms Šv. Jokūbo rūmų Karališkojoje koplyčioje.<br>ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 23, 2013, 2:44 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:11 PM

Visai neseniai žiniasklaidoje pasklido kalbos, kad karališkosios poros sūnaus George'o krikštatėviais taps artimiausi poros mokyklos ir universiteto laikų draugai. Internete vis buvo spėliojama, kas gi tie išrinktieji, pasiryžę globoti Didžiosios Britanijos sosto įpėdinį, o štai dabar sąrašas – galutinai patvirtintas.

Princo Williamo pusseserė Zara Tindall, Kate mokyklos laikų draugė Emilia Jardin-Paterson ir karališkosios šeimos draugas Hughas van Cutsemas taps mažojo George'o krikšto tėvais.

Tačiau sąrašas tuo nesibaigia: krikštatėvių vaidmenų nuo šiol imsis ir poros universiteto laikų draugas Oliveris Bakeris, Williamo ir Harry privati sekretorė Jamie Lowther-Pinkerton, Vestminsterio hercogo sūnus Hughas Grosvenoras ir ilgus metus princesės Dianos drauge buvusi Julia Samuel.

Visi asmenys, užimsiantys garbingas ir kartu labai atsakingas pareigas paskelbti šįryt.

Tikima, kad netradicinį sprendimą karališkoji pora priėmė tikėdami, kad į spaudos akiratį retai pakliūnantys draugai visai netolimoje ateityje padės Jungtinės Karalystės sosto įpėdiniui bent retsykiais pasijusti lyg paprastam vaikui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.