Į Vilnių atvykusio F.Kirkorovo norai: du miegamieji, limuzinai ir brangiausi restoranai

Ketvirtadienio rytą į Vilnių atvykęs rusų dainininkas Filipas Kirkorovas lieka ištikimas savo įpročiams – mėgautis prabanga, patogumu ir apgalvoti kiekvieną smulkmeną.

Nors į Vilnių atvyko po audringo vakarėlio Kijeve, F.Kirkorovas buvo puikiai nusiteikęs.<br>T.Bauro nuotr.
Nors į Vilnių atvyko po audringo vakarėlio Kijeve, F.Kirkorovas buvo puikiai nusiteikęs.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2013-10-24 12:37, atnaujinta 2018-02-20 21:28

Apie 46 metų artisto įgeidžius jau seniai sklando legendos, o reikalavimai parūpinti išskirtinės rūšies zefyrų ar surasti puikią kirpyklą jo šuneliui – jo koncertus pasiryžusių organizuoti rengėjų kasdienybė. Atrodo, ši keturių koncertų serija nebus išimtis.

„Tiesą sakant, dėl Filipo koncertų įvairių derinimų visada būna daugiau nei dėl Vakarų žvaigždžių”, – pripažįsta atlikėją pakvietusios agentūros „Makroconcert” atstovai.

Kruopščiai rinkosi viešbučius

Šį vakarą Filipas dainuos Vilniaus Pramogų arenoje, penktadienį vyks į Šiaulių areną, šeštadienį pasirodys Kauno „Žalgirio” arenoje, o kitą trečiadienį gastroles baigs Klaipėdos „Švyturio” arenoje.

Tačiau iš anksto buvo sutarta, kad popžvaigždė nakvos tik viename iš šių keturių miestų. Priežastis – jis sutinka gyventi tik penkių žvaigždučių viešbučiuose.

Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose tokių nėra.

Todėl Filipas ketino didžiąją dalį Lietuvoje praleistų dienų gyventi Vilniuje, o į koncertą Klaipėdoje vyks iš Palangos viešbučio „Palanga SPA”.

„Jokių diskusijų dėl to nekyla. Jeigu viešbutis neturi penkių žvaigždučių, nesvarbios nei jo nuotraukos, nei vieta, nei pasakojimai apie jaukumą.

Dėl to dainininko vadybininkai nedaro jokių nuolaidų”, – dar vakar sakė „Makroconcert” atstovė spaudai Evelina Butkutė.

Ketvirtadienio rytą į Vilnių iš Kijevo atskridęs atlikėjas vis dėlto persigalvojo - Kaune jis nakvos penkių žvaigždučių neturinčiame viešbutyje "Park Inn". 

Tai – ne visos su viešbučiais susijusios linksmybės. Vakar vakare dar nebuvo aišku, kur būtent Filipas nakvos Vilniuje.

Dainininkui prieš keletą mėnesių išsiųstos kelių brangių sostinės viešbučių nuotraukos – informacijos, pateikiamos internete, nepakanka. Visuose juose preliminariai susitarta dėl kambarių, tačiau sprendimą turėjo priimti paties F.Kirkorovo vadybininkai, į Vilnių atvykę vėlų trečiadienio vakarą. Jie nusprendė, kad atlikėjui geriausiai tiks viešbutis "Stikliai".

Vienas svarbus reikalavimas – F.Kirkorovas pageidauja gyventi numeryje su dviem miegamaisiais, kuris būtų ne mažiau nei 100 kvadratinių metrų ploto.

Be to, visi svarbiausi jo padėjėjai – jų yra šeši – turi gyventi tame pačiame viešbučio aukšte, kuo arčiau atlikėjo. Pageidautina, kad tame pačiame aukšte nebūtų jokių pašalinių.

Viešbučiuose turi būti galimybė visą parą pasimėgauti sveikatingumo procedūromis, pasimaudyti baseine, aplankyti sporto salę. Nemažai grožio ir sveikatingumo procedūrų išvaizdą puoselėjančiam atlikėjui užsakyta iš anksto.

Eis į brangiausius restoranus

Panaši padėtis ir dėl restoranų, kuriuose ketina pietauti ir vakarieniauti dainininkas. Vadybininkams iš anksto pateikti kelių restoranų valgiaraščiai ir kainos.

F.Kirkorovui pasiūlyta apsilankyti „Stikliuose”, „La Provence” ir netoli Vilniaus nuostabiame gamtos kampelyje įsikūrusio poilsio ir laisvalaikio centro „IDW Esperanza Resort” restorane.

„Tačiau kaip bus iš tiesų, matysime paskutinę akimirką. Filipas Vilniuje turi nemažai draugų, per ankstesnes viešnages jau buvo atvejų, kai jis visus planus keitė remdamasis jų patarimais”, – sakė E.Butkutė.

Mėgsta lankytis parduotuvėse

Apsipirkti – dar viena F.Kirkorovo aistra. Dainininko pasivaikščiojimai po parduotuves per ankstesnius jo vizitus tapdavo atskiru šou – sekamas kamerų atlikėjas ilgai rinkdavosi jam patinkančius drabužius.

Pramogų pasaulio užkulisiuose jau dabar sklando juokeliai, kad F.Kirkorovas Vilniuje gali pasijusti kiek sutrikęs. Mat sostinės senamiestyje nebėra jo bičiulio Mariaus Gelažniko drabužių parduotuvės „Roberto Cavalli Class VIP”, kurioje dainininkas mėgdavo lankytis.

Jos uždarymą palydėjo skandalai dėl aptiktų garsių prekės ženklų gaminių klastočių.

Tačiau dainininkas, neabejojama, suras kitų apsipirkimo vietų. Kad atlikėjas norės pasivaikščioti po parduotuves, pranešta iš anksto.

Iš Kijevo atvykęs artistas ir jo palyda Lietuvoje važinės trimis išnuomotais naujais limuzino klasės automobiliais „Mercedes-Benz”.

Užkulisių kambariuose, skirtuose F.Kirkorovui, turės būti daugybė veidrodžių, taip pat pageidaujama, kad jie būtų puošti gėlėmis.

Tiesa, bent jau čia nėra išskirtinių pageidavimų dėl maisto ar gėrimų – paprašyta vandens, gaiviųjų gėrimų, degtinės, vyno, užkandžių ir saldainių „Raffaello”.

Šou prilygsta vakariečiams

Į Lietuvą F.Kirkorovas atvyko su daugiau nei 50 žmonių palyda. Joje – dainininko administracijos personalas ir asistentas, 30 muzikantų ir šokėjų, 12 technikos specialistų. Vakar dar nebuvo žinoma, ar su atlikėju keliaus vaikai – dvejų metų duktė Ala Viktorija ir pusantrų metų sūnus Martinas, pagimdyti pakaitinių motinų. Šiandien paaiškėjo, kad į Vilnių Filipas atvyko be vaikų.

Nors kelionės į Vilnių išvakarėse Filipas ilgai vakarojo Kijeve, į Lietuvą jis atskrido žvalus ir puikiai nusiteikęs - tiesa, žvilgsnį ir ūkanotą dieną dengė akiniais nuo saulės. 

Dainininkas Lietuvos publikai pristatys koncertinę programą „Kitoks”, į kurią vilioja ne tik muzika, bet ir žinios apie didelius ekranus, dekoracijas ir paruoštus įspūdingus šou numerius.

Atlikėjas – viena daugiausia į savo pasirodymus investuojančių Rusijos garsenybių. Kritikai teigia, kad jo koncertai nenusileidžia ryškiausių JAV ir Vakarų Europos atlikėjų šou.

Į Lietuvą Filipas sugrįžta po neilgos pertraukos – pastarąjį kartą mūsų šalyje koncertavo pernai pavasarį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.