Suimtas mušeika dainininkas Ch.Brownas, jam gresia kalėjimas

Amerikiečių dainininkas Chrisas Brownas vėl įsivėlė į nemalonumus. Už savo tuometės širdies draugės Rihannos sumušimą 2009-aisiais teistas, vėliau su ja susitaikęs dainininkas sekmadienį suimtas Vašingtone. Policijos teigimu, 24-erių atlikėjas trenkė vyrui, su kuriuo susiginčijo prie viešbučio.

Ch.Brownui gali tekti ketveriems metams sėsti už grotų.<br>"Reuters" nuotr.
Ch.Brownui gali tekti ketveriems metams sėsti už grotų.<br>"Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-27 22:46, atnaujinta 2018-02-20 19:35

Ch.Browno poelgis 2009-aisiais šokiravo visą pasaulį, o kai kurios muzikos apdovanojimų ceremonijos paskelbė, kad neįsileis jo į savo programą.

Po ginčo dainininkę Rihanną smarkiai sumušusiam atlikėjui tada teismas nurodė atlikti viešųjų darbų ir nustatė elgesio taisykles, kurių jis negali pažeisti.

Nepaisant to, kad Chrisas ir Rihanna susitaikė (ir net dainavo kartu), lygtinio paleidimo taisyklės tebegalioja. Konfliktas, į kurį sekmadienį įsivėlė Ch.Brownas – rimtas jų pažeidimas.

Teigiama, kad konfliktas kilo, kai greta viešbučio nusifotografuoti su Ch.Brownu paprašė dvi moterys. Atlikėjas sutiko, bet tada kartu įsiamžinti prišoko ir du vyrai.

Kaip skelbia tmz.com, Ch.Brownas įsiuto, pareiškė, kad jis „nemėgsta tokio gėjiško š...o, o mėgsta boksuotis“, o tada smogė vienam iš vyrų į veidą. Šiam sulaužyta nosis.

Kaip skelbia CNN, šis incidentas ir lygtinio paleidimo taisyklių pažeidimas reiškia, jog Ch.Brownui gali tekti ketverius metus praleisti už grotų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.